Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Brighton – Manchester City 11/7: Enkel vinst

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester City har egentligen inte mycket att spela för, men kommer att vilja bibehålla sin form intakt inför augusti månad. Nu möter man Brighton den 11 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Liverpool är redan färdiga mästare i den engelska ligafotbollen, och för den främsta utmanaren Manchester City kan man inte kalla säsongen någonting annat än en besvikelse med tanke på att man gick in med guld i sikte.

Men säsongen är minsann inte över för Manchester City, som har kvar att spela returmöte med Real Madrid i Champions League, och dessutom har man en viktig semifinal mot Arsenal i FA-cupen senare den här månaden.

För att bibehålla sin form intakt litar vi på att Manchester City tar resten av den här säsongen på största allvar även i Premier League, där vi dock ser det som att man har säkrat sin andraplats och därmed en direktplats till Champions League nästa säsong.

Manchester City blandar och ger lite just nu, men 5-0 hemma mot Newcastle var ett nytt bevis på att det här är ett lag som håller en otroligt hög nivå. Man har dessutom vunnit stort mot Liverpool bara förra veckan, så formen är det minsann inget fel på.

Brighton får det tufft

Om vi ser till läget i tabellen är det här en klart viktigare match för Brighton, som bara har ett par vinster till godo på nedflyttningsplatserna. Det må bara återstå fyra omgångar, men så länge kontraktet inte är säkrat ska man inte ropa hej. En vinst här skulle räcka.

Vidare ska sägas att Brighton har haft en form som varit lite upp och ner. Men styrkan är att man kan vinna mot lag som är lite svagare, med vinster mot Norwich bara sista veckan. Däremot har man haft det tuffare mot större lag som Manchester United och Liverpool. Med det sagt slog man Arsenal för inte alls länge sen.

Trots allt det här tycker vi att favoritskapet måste vara oerhört tydligt för bortalaget inför den här matchen.

Manchester City -1,25 (asian) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester -1,25 (asian)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, lördag 11 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: