Speltips Brighton Manchester United 30 juni 2020

Speltips Brighton – Manchester United 30/6: Kvällens höjdpunkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Medan Brighton & Hove Albion jagar nytt kontrakt slåss Manchester United för en plats ut i Champions League. Falmer Stadium är platsen och här hittar ni allt inför matchen, odds och speltips signerat Spelbloggare.se.

  Rygga speltipset hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Viktiga poäng i olika delar av tabellen

En majoritet av lagen i Premier League har alltjämt otroligt mycket att spela för; Europaplatser, Champions League och förnyat kontrakt i serien. Två av dessa är Brighton och Manchester United, om än i olika skikt av tabellen.

Manchester United andas positivism och framåtanda när Ole Gunnar Solskjaer äntligen ser ut att ha fått pusselbitarna på plats. Paul Pogba är tillbaka och levererar medan flera andra spelare också tagit kliv i positiv riktning. Ändå fortsätter de arbeta i uppförsbacke när fjärdeplacerade Chelsea ska jagas ikapp från den sjätteplatsen som just nu innehas.

Under helgen blev det därutöver klart att Manchester United är vidare i FA-cupen efter att ha passerat Norwich City i en match som krävde 120 minuters fotboll. Detta fastän det roterades friskt i startelvan och flera färgstarka pjäser fick starta på bänken.

Innan dess? Sheffield United utskåpade med 3-0 och det följde upp ett 1-1-kryss i bortamötet mot Tottenham Hotspur. Glädjande besked att formen verkar konserverad – något som talar till deras fördel under seriens avslutande del.

Uppehållet verkar ha gett Brighton precis den boosten de varit ute efter; vann först med 2-1 över Arsenal och löste oavgjort, mållöst, borta mot Leicester City för exakt en vecka sedan.

Poängtillskotten har nu fört dem närmare nytt kontrakt, en bit bort från den absoluta hetluften i botten. Däremot väntar ett fortsatt tufft spelschema framöver, så situationen är fortfarande allt annat än bekväm.

Kamp om mitten kan tala för målsnålt

På två matcher efter uppehållet, dessutom mot två storklubbar, har Brighton släppt in blott ett mål och sedan innan har problematiken snarare funnits i målproduktionen samt spetsen. Defensivt har de bra koll, förmår att kontrollera bollinnehavet på ett bra sätt och släpper till förhållandevis få målchanser.

Så, varför skulle det se annorlunda ut mot Manchester United, undrar vi?
Formen må vara funnen för United, men det är inte så att de kör över motståndarna och ser vi till 3-0-vinsten över Sheffield United var det ett för dagen vekt motstånd de ställdes mot. Och nu, med det täta spelschemat som råder, krävdes alltså 120 minuters fotboll för att besegra Norwich City i FA-cupen. Kan finnas en del småtrötta ben fastän det roterades rätt friskt i den matchen.

Lagen kommer båda vilja greppa taktpinnen och hålla bollen i matchen. Det kan således bli en del spel runt mittplan snarare än respektive straffområde. Ny målsnål match på gång? För Brighton har trots allt fem av de sex senaste matcherna innehållit max två mål!

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:15, tisdag 30/6
TV: 
Stream: