5 februari 2020 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Burnley – Southampton 26/9: Tungt möte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Southampton och Burnley är båda på jakt efter tre poäng i Premier League, och möts lördagen den 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fortfarande en haltande tabell och en lite trevande inledning på den här säsongen i engelska Premier League, men kanske kan man säga att säsongen är på väg att sätta sig, och att lagen stationeras i olika delar av tabellen?

Det är någonting som vanligtvis sker ganska snabbt, och för att vara ett av de mindre lagen som ska kunna slåss i toppen krävs ofta en riktigt bra inledning. Det kan man inte anklaga varken Burnley eller Southampton för att ha fått så här långt.

Southampton har förlorat två raka matcher, borta mot Crystal Palace och nu senast hemma mot Tottenham Hotspur när man tappade ledning till storförlust. Som om det inte vore nog med det åkte Southampton ut ur Ligacupen efter 0-2 hemma mot Brentford. Det är alltså inte ett lag som har fått saker och ting att stämma än.

Burnley däremot har vunnit två raka matcher i Ligacupen, men i den enda match man spelat i ligaspelet hittills blev det förlust borta mot Leicester City. Det är ingen större fara på taket, men ändå oroväckande om man inte får en bättre skjuts inom ett par omgångar även i ligan.

Jämn match

I stora stycken påminner det lag som Burnley tar sig an den här säsongen med om det som man hade förra säsongen, och det som i ett par säsonger nu har ingjutit respekt i dessa sammanhang. Det är och förblir en tung motståndare att möta, även om trenden kanske snarare är på väg neråt lite.

Inför matchen mot Southampton får man klara sig utan Johann Gudmundsson, Ben Mee och Jack Cork. Som om det inte vore nog med det finns det frågetekcen kring spelare som Ashley Barnes, James Tarkowski, Jay Rodriguez och Robbie Brady.

Southampton har bara Nathan Redmond och Mohammed Salisu på sin tveksamma lista inför matchen, och i övrigt finns det inga definitiva avbräck. Det gör att man bör ha en ganska god chans att ta poäng här, efter den annars tunga inledningen på säsongen.

Å andra sidan har man inte på sju raka försök lyckats vinna borta mot Burnley, och någonstans där tar jag fasta när jag ska landa i ett speltips. Det känns som att båda lagen har en viss oförmåga att vinna matcher just nu, och det kommer troligen bli ett tätt möte.

X (oavgjort) spelas till 3,35 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,35
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, lördag 26 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: