Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips Burnley – Watford 25/6: Desperata gäster

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns indikationer som pekar på mål när Burnley och Watford drabbar samman på Turf Moor i en match där de senare fått axla favoritskapet – till stor del motiverat av just motivation. Men hur slutar det?

  Rygga speltipset hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Watford jagar nytt kontrakt

Burnley har fått en stabil status i Premier League och hittas i det bekväma mittenskiktet av serien. Succéreceptet har bland annat varit kontinuiteten med Sean Dyche som tränare i snart åtta års tid och med en väl implementerad spelfilosofi, där vikten av hårt kollektivt arbete belönas, är de ofta en tuff nöt att knäcka även för de större klubbarna i serien.

Annat var det förvisso senast borta mot Manchester City, där det blev en 0-5-förlust. Men det är klart, när City-stjärnorna får fart på bollen kan det vara svårt att hänga med i svängarna och den insatsen ska man kunna sopa av axlarna fort.

Nu väntar en mer beskedlig uppgift i form av Watford hemma, om än inte att förväxla med enkel. Gästerna tampas nere i den tuffa bottenstriden och har så lite som en pinne som skiljer dem från det absoluta bottenträsket som skulle innebära att man slussas ner i Championship.

Mycket positivt fanns att hämta från insatsen i samband med återstarten där Leicester City bjöds på tufft motstånd. Efter att ha kvitterat sent blev det en pinne från mötet på Vicarage Road – en som kommer betyda mycket inför fortsättningen, de avslutande seriematcherna.

Gästerna ser chansen – men riskerar bli straffade

Burnley är solida snarare än sprudlande. Arbetar hårt defensivt och drar ner risknivån i det offensiva. Men när de möter ett uppenbart sårbart Watford, som måste jaga poäng, har de troligen ingenting emot att bidra till att höja tempot på Turf Moor.

Och senast släpptes alltså fem mål in, förvisso mot Manchester City, men det fem mål är alldeles oavsett för mycket. Kan bidra till viss oro.

Vi litar inte alls på Watford och deras defensiva skicklighet. Nu kommer de dock från en fin insats med plockad pinne och i en match som denna, där Burnley inte har alltför mycket att spela för, tror vi att de kommer försöka sätta tempot och jaga hela potten av poäng.

Bidrar till öppna dörrar på Turf Moor? Över 2,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt två mål – spelas därför till precis under dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få 100% extra upp till 1 000 kr i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,99
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, torsdag 25/6
TV: 
Stream: