12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips Cardiff – Fulham 27/6: Playoff i Championship

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är en plats i Premier League som ligger i toppen, och Cardiff City spelar mot Fulham i den ena av två semifinaler måndagen den 27 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är bråda dagar i den engelska fotbollen, där säsongen nu ska tas i mål under veckan som kommer när playoffspelet mot Premier League ska komma att avgöras. Som bekant är det tre lag som tar sig upp, där två redan har tagit sig upp via direktplatser i Championship.

Leeds United vann ligan, och som tvåa slutade West Bromwich Albion. Men faktum är att Brentford med bland annat Pontus Jansson i laget hade guldläge att knipa den platsen, men förlorade de två sista matcherna på säsongen och brände därmed sina chanser. Tungt värre.

Men lag 3-6 får en ny chans att spela playoff – som spelas under en och samma vecka. Här får laget som slutar trea möta sexan, och fyran och femman spelar mot varandra. Det handlar i det här fallet om Cardiff City och Fulham.

Det här är för många klassiska klubbar, och inte minst Fulham har en lång historia av att spela i Premier League. Det är och förblir en klubb som har ett starkt fäste även i den svenska fotbollskontexten.

Det ska sägas att semifinalerna spelas i bäst av två möten – alltså hemma/borta – medan playoffinalen spelas i en enda match på Wembley. Där är det vinna eller försvinna som gäller. Men för att ta sig dit krävs vinst i semin.

En tät första match

Cardiff City avslutade säsongen på ett starkt sätt och kunde därmed ta sig till playoff. Tre raka vinster och en formkurva som pekar rakt uppåt gör att man nu kliver in med gott självförtroende till avgörandet. Mot Fulham förlorade man dock senast, och dessutom kryssade man “bara” hemma i augusti.

Fulham har också ganska god form, och förlorade bara mot Brentford och Leeds United efter omstarten. Det gör att stabiliteten verkligen är på plats och den kan vara viktig att kunna luta mot i ett så utsatt läge som det ändå är nu.

Cardiff har Isasac Vassell och Greg Cunningham på sin skadelista, medan Ivan Cavaleiro är den enda skadade spelaren i bortalaget. Det ska dock sägas att Harrison Reed också missar, men detta på grund av avstängning. Han lär spela returmötet senare i veckan.

Under 2,5 mål spelas till 1,68 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, måndag 27 juli
TV: 
Stream: