Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Chelsea – Aston Villa 28/12: Målfest

Aston Villa bör ha självförtroende nog för att rubba Chelsea på bortaplan måndagen den 28 december 2020 när Premier League åker vidare.

Chelsea - Aston Villa

Premier League
Spela här!
18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Det vore dumt att inte ha höga förväntningar på matcherna som spelas i mellandagarna och personligen tycker jag att samtliga borde ställa in siktet på måndagens möte mellan Aston Villa och Chelsea.

Det här är två väldigt starka lag i sina allra bästa stunder, men också två lag vars jämnhet kanske inte varit slående under inledningen på den här säsongen.

Så här långt står båda lagen på 25 inspelade poäng och för Aston Villa är det ett synnerligen gott facit. Nu har man också väldigt god form med två raka vinster, 3-0 gånger två, och en resultatrad som i hela december varit väldigt starkt.

Med andra ord har Aston Villa gott självförtroende med sig till Stamford Bridge och borde rimligen kunna hota sina motståndare.

Chelsea har åter press på sina axlar efter förlusten i Londonderbyt senast, en riktigt svag insats. Poängskörden är också undermålig sett till transfernettot man spenderade i somras. Men kan man städa av Aston Villa hur som helst? Det tror inte jag.

Båda lagen göra mål

Hakim Ziyech har inte fått den inledning på äventyret i Premier League som han hade önskat och efter en svag spelmässig inledning på säsongen är han numera skadad. Men för Chelseas del är det också det enda tappet som ser ut att prägla lagets möte med Aston Villa på måndagskvällen.

Efter den oerhört svaga insatsen senast återstår det att se hur Chelsea vill ta sig an den här matchen och rimligen är Frank Lampard inte sen med ett antal förändringar i startelvan. Det vore nästan dumdristigt att inte använda sig av sådana.

I bortalaget är Trezeguet fortfarande borta med skada och inte heller Wesley är tillgänglig, medan Ross Barkley inte får spela mot sitt tidigare lag Chelsea, som äger honom. Å andra sidan hade nog en skada satt stopp för mittfältarens medverkan. Tyrone Mins är därutöver avstängd.

Det här är ett bra vägskäl för båda lagen, som står på samma inspelade poängskörd så här långt. Men vilka puttar ner det andra laget klart bakom sig?

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,60
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:30, måndag 28 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: