Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Chelsea – Manchester City 25/6: Skållhet toppfajt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Chelsea på Stamford Bridge är allt annat än den enklaste bortamatchen i Premier League, men när Manchester City kommer dit tror vi ändå att det ska vara klasskillnad. Är bortaspelet motiverat till rådande odds?

  Rygga speltipset hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hett toppmöte – Chelsea mot Manchester City

Det vankas toppmöte som kvällsmatch från Premier League, mellan storklubbarna Chelsea och Manchester City. Den här typen av matcher blir alltid någonting väl värt att sätta tänderna i! Från TV-sofforna gäller Viasat Premium, Viasat Ultra HD eller Viaplay med starttid 21:15.

Situationen är lite hopplös för Manchester City under seriens sista del och även om de i teorin fortfarande skulle kunna bli mästare, peta ner Liverpool från förstaplatsen, kommer det inte hända. Glappet är alldeles för stort. Och det även om City skulle vinna idel av resterande matcher.

Istället är det fortsättningarna i FA-cupen och Champions League som de verkliga titelmöjligheterna finns i.

Att motivationen skulle tryta verkar emellertid inte vara ett alternativ. Tillbaka från uppehållet har de 8-0 på två matcher, där Arsenal samt Burnley stått för motstånden, och som det ser ut just nu blir Pep Guardiolas fotbollsmaskin svårstoppad för Chelsea.

Bittra besked kom dock i samband med 5-0-krossen av Burnley, när Sergio Agüero fick lämna banan skadad och det ser ut att ha blivit hans sista match för spelåret. Annars står Phil Foden, John Stones och Eric García i riskzonen.

Hos kvällens värdlag för matchen, alltså Chelsea, ser det ljust ut inför säsongsavslutningen – placerade som fyra, och det är just toppkvartetten man vill hamna i för att få chansen på CL-scenen nästa år, och inför onsdagens matcher fem poäng före Manchester United. Betydande risk att det avståndet blir mindre när omgången är färdigspelad.

Hit kommer Chelsea enbart utan Marco van Ginkel, Fikayo Tomori samt Callum Hudson-Odoi. Alltså är viktiga Jorginho tillbaka och det stärker Frank Lampard och hans lag.

Bredden talar för Manchester City

Det är klart att Chelseaspelarna kommer hit tokmotiverade att lösa ett bra resultat, men vi ställer oss tveksamma till om de håller måttet i en match som denna.

Insatsen i samband med den knappa 2-1-vinsten över Aston Villa i återstarten var långtifrån betryggande. De hade problem att få upp tempot och var en bra bit in i den andra halvleken i uppförsbacke på målfronten. Mot detta City kommer mycket, mycket mer krävas.

Manchester City har varit skoningslösa i deras två matcher efter uppehållet och någon motivationsdiskussion är fullt onödig att ha med hänsyn av dessa prestationer. Och även om de nu är utan Agüero har de en spets som få lag i världens överhuvudtaget kan jämföra sig med.

En annan faktor som också talar för City är deras bredd på truppen, där även bänken håller världsklass, och att de numera kan använda fem byten under matcherna. Det innebär att man kan rotera lite inför söndagens FA-cupmöte mot Newcastle utan att det tar på kvaliteten nämnvärt.

Visst räcker väl 1,86 x insatsen för den raka tvåan? Coolbet är spelbolaget.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få en hundring i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner, rak tvåa
Odds: 1,86
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, torsdag 25/6
TV: 
Stream: