Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Chelsea – Norwich 14/7: Inget att spela för

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Norwich City har absolut ingenting att spela för och kan lika bra ge upp säsongen inför tisdagens möte med Chelsea den 14 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är det verkligen skarpt läge i den engelska fotbollen, där det med tre omgångar kvar att spela fortfarande finns en hel del som ska tas i mål och en hel del som ska bestämmas innan vi kan ta och summera hela det här fotbollsåret.

Men för ett par lag finns det inte längre någonting att spela för – och för en del lag är ödet redan bestämt. För Liverpool är ligatiteln säkrad och det är såklart en lite roligare sak att ha med sig från året. Men för jumbon Norwich City är det här året redan kört.

Inför omstarten av Premier League låg man i ett prekärt läge – men efter att ha radat upp såväl dåliga insatser som nollpoängare har man tappat all tro på att det här ska gå att lösa. Med tre omgångar kvar står det också klart att det rent matematiskt är helt kört.

4-0 hemma (!) mot West Ham United senast var inte bara en ordentlig käftsmäll, det var också sista chansen som rök. Nu är loppet dött – och säsongen är över. Hur kan laget motivera sig inför matchen borta mot Chelsea nu?

Chelsea måste vinna

En sak kan man ha med sig och det är att lagen spelade mot varandra så tidigt som i den tredje omgången av säsongen – och då var nykomlingarna Norwich City heta på gröten och tog sånär poäng mot Chelsea. Då slutade mötet 2-3 till Londonlagets fördel.

Chelsea kommer itll den här matchen med press på sina axlar, och efter att ha förlorat med hela 3-0 mot Sheffield United senast sitter man i ett tufft läge inför avslutningen. På det hela taget har man varit starka sedan omstarten och har bland annat tagit sig till semifinal i FA-cupen. Men det är uppenbart att jämnheten i prestationerna är ett fortsatt påtagligt och stort problem.

Därför kan man inte blunda för att hemmalaget ska vara favoriter. Det är ett bättre lag, man har mer att spela för och Norwich City är redan utslagna. Chelsea slåss också för att nå Champions League och måste därför vinna här.

Chelsea -2 (asian) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet. Här tror vi på en riktig slakt faktiskt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea -2 (asian)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:15, tisdag 14 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: