Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Chelsea – Southampton 17/10: Hemmafavorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Chelsea behöver en trepoängare för att inte tappa mark i toppstriden. Nu möter man Southampton i Premier League den 17 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är Premier League som gäller för hela slanten den här helgen, och vi kan nog konstatera med enkelhet att det är många som har längtat tillbaka till tv-soffan med engelsk toppfotboll på tv snarare än halvtråkiga landskamper.

Men ur ett spelperspektiv finns det alltid ett värde att gräva i när det är landskamper, där det kanske är aningen mer vanligt med skrällar. För den som har lite känsla för det där finns det mycket värde att hämta.

Ett av lördagens mest intressanta möten spelas mellan Chelsea och Southampton. Det känns som att det här är ett Chelsea som allt mer börjar hitta sin form under sin nye tränare, som i för sig är inne på säsong nummer två vid rodret. Men det tar tid. Som vi vet har man en otrolig höjd och 4-0-vinsten mot Crystal Palace senast gör att det känns lovande.

Southampton har faktiskt två raka vinster efter en mer trevande inledning på säsongen. Det gör att man har fått lite andrum. Det är inte dessa matcher som man ska vinna, och senast man mötte ett storlag föll man med hela 5-2 mot Tottenham. Det känns återigen som att man är lite för ihåliga mot bättre lag.

Chelsea är hetare

Faktum är att landslagsuppehållet kom ganska lägligt för. Chelsea, som under inledningen på säsongen har haft ett par potentiellt tongivande spelare på skadelistan, och inte har kunnat formera precis den startelva som Frank Lampard förmodligen hade velat om han fick välja fritt bland sina spelare.

Hakim Ziyech och Christian Pulisic har båda återgått till full träning under det här uppehållet. När det inte har varit några matcher har de offensiva mittfältarna kunnat trappa upp sin belastning allt eftersom, utan att känna någon påtaglig stress. Det kan mycket väl bli startmatcher för en eller båda spelarna mot Southampton.

Men det finns osäkerhet kring N’Golo Kanté, Ben Chilwell och Edouard Mendy inför den här matchen. Därmed blir det troligen Kepa Arrizabalaga mellan stolparna igen för Frank Lampards lag. I övrigt kan sägas att Billy Gilmour fortfarande inte är redo för spel.

I bortalaget är Moussa Djenepo utanför laget, samtidigt som Stuart Armstrong står utanför truppen i den här matchen av allt att döma. Han har återgått till träning med laget efter tio dagar i isolering, men han är inte fysiskt redo att starta eller spela här vad det verkar. Det är inte heller Mohammed Salisu.

Chelsea -1 (asian handicap) spelas till 1,83 gånger såsen hos Betsson. Det bör vara så att man är det bättre laget här helt enkelt.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea -1 (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 17 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: