Speltips West Ham Chelsea 1 juli 2020

Speltips Chelsea – Watford 4/7: Tungt Londonderby

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns all anledning att höga förväntningar inför lördagens Londonderby mellan Chelsea och Watford, en match i Premier League den 4 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var inte riktigt vad man hade tänkt sig, men senast föll Chelsea mot West Ham och försatte sig i en lite prekär situation igen. Det är nämligen en avgörande del av säsongen som nu återstår och då gäller det att vara med hela vägen in i mål.

Chelsea har nu vunnit sina tre senaste hemmamatcher och har därför en bra grund att bygga vidare på, men man har också en situation i tabellen som gör att man behöver vinna. Det är drömmen om Champions League till nästa säsong som verkligen hägrar för det här laget och nu jagar tunga motståndare som Manchester United strax bakom.

Watford går lite tyngre och kan rent av tappa sitt kontrakt om det vill sig illa. Just nu har man bara en poäng till godo på nedflyttningslagen och det gäller att hitta formen nu på slutet för att det här inte ska sluta i katastrof.

Det återstår totalt sex matcher att spela, men vi kan räkna med att just det här mötet blir ett av de viktigare som det ser ut nu. Ett derby är dessutom alltid ett derby.

Båda lagen vill vinna

Det här ska sägas är ett derby som de senaste säsongerna, och egentligen över ganska lång tid, har dominerats av Chelsea. Inför det här mötet står man på totalt tre raka vinster mot Watford, och ofta med starka insatser. Förrförra säsongen föll man i för sig på bortaplan med 4-1, men på det hela taget har man radat upp vinster. Sex vinster på de sju senaste är ingen slump.

Marco van Ginkel, som bara för någon vecka sedan förlängde sitt kontrakt med Chelsea, är inte disponibel nu heller och kommer inte vara på hela säsongen. Därtill är det oklart om Fikayo Tomori spelar. Men i övrigt kan Frank Lampard formera precis det lag han vill, och har både Willian och Pedro kvar säsongen ut efter att båda förlängt sina avtal i förra veckan.

I bortalaget saknas Gerard Deulofeu, Daryl Janmaat och Isaac Success. Det är tre spelare som alla konkurrerar om en plats i startelvan, varpå det får anses vara ganska kännbara tapp för laget.

Här är det gästerna som har mest desperation, men hemmalaget som är det starkare laget.

Chelsea vinner spelas till 1,46 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – få 100 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1,46
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, lördag 4 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: