Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Chelsea – Wolverhampton 26/7: Ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Toppmöte, och ångestmöte, är förutsättningarna inför Chelsea mot Wolverhampton i Premier League söndagen den 26 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som man ser fram emot att sätta sig i tv-soffan på eftermiddagen den här söndagen och verkligen låta spänningen från de brittiska öarna bara strömma rakt in. Det här kommer att bli någonting alldeles extra.

Ett av de hetare mötena kommer att spelas på Stamford Bridge, där båda lagen har enorm press på sig. Hela säsongen står och väger i en enda match på slutet. Chelsea ligger fyra och är nu i Champions League, men behöver hålla Leicester City bakom sig. Det enklaste sättet att göra det på är att vinna – men ett annat sätt är att hoppas på att Leicester City förlorar mot Manchester United.

Men det går inte heller att vinna enkelt för Chelsea – eftersom man spelar mot ett Wolverhampton som behöver vinna för att kunna ta sig upp till en femteplats. Det kommer man dock inte kunna göra med tanke på att det är så enormt stort hopp i målskillnad, och man får i stället sikta på sjätteplatsen. Den ska man bevaka från Tottenham Hotspur, en poäng bakom. För deras del gäller det alltså att hålla Spurs bakom sig.

Krångligt? En aning.

Men det är Europaplatser som ligger i potten och det är vinster som behövs för att vara på den säkra sidan för båda lagen. Det säger en hel del.

Odds och rekar i fokus

Att man inför en sista omgång i Premier League – efter en säsong som varit så här märklig och verkligen har ställt till det för många lag i planeringen – inte har några spelare borta är ett bra betyg till Wolverhampton. Här har man uppenbarligen hittat en melodi för att inte slita i onödan på spelarna.

Det finns alltså inte en enda spelare som kommer att behöva stå över matchen mot Chelsea på grund av en skada eller annan anledning, som exempelvis en avstängning. Det kan man inte se som någonting annat än en stor fördel med tanke på att laget nu kan formeras precis som önskas.

Riktigt så lyxigt är det inte för Frank Lampard i hemmalaget, som kommer att sakna Fikayo Tomori och Billy Gilmour. Det är spelare som man kan formera laget utan – och som troligen inte hade startat oavsett – men det gör ändå att man får tänka lite annorlunda. N’Golo Kanté är också småskadad och missar han kan det däremot ha större effekter på lagets sätt att spela.

Det här är den kanske mest svårbedömda matchen inför avslutningen i Premier League, och förväntningarna är som brukligt stora. Det här har potentialen att bli en riktigt klassisk match med tanke på förutsättningarna som nu råder.

Wolverhampton känns som det hetare laget, men det här känns som ett möte som inte kan bli annat än målrikt. Något av lagen kommer att behöva gå för vinsten vid varje givet tillfälle.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan..

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:00, söndag 26 juli 2020
TV: 
Stream: