Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips Crystal Palace – Burnley 29/6: Premier League-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den mest spännande av matcher? Knappast. Men det är klart, Premier League väcker oavsett vad alltid stort intresse och så även inför måndagsmötet Crystal Palace och Burnley emellan. Se hit för speltips, odds och allt inför matchen.

  Rygga vårt speltips hos COMEON!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Skadebekymmer för båda parter

Den nu klara mästaren, Liverpool, hade Crystal Palace inte en chans med under veckan – och det kanske inte finns så mycket att diskutera om den saken. Klasskillnaden var, hur man än vrider och vänder på det, helt enkelt alldeles för stor.

Dessförinnan kom Crystal Palace dock från en 2-0-vinst borta över AFC Bournemouth, den första matchen efter uppehållet, och innan detsamma hade ytterligare tre raka matcher vunnits. Med andra ord: att formen skulle vara poff-väck, det har vi svårt att se.

Gemensamt med motståndarna var även Burnley på rätt spår före uppehållet, löste ett flertal fina resultat och fick pejl på det försvarsspel som har en sådan kapacitet, men tillbaka i hetluften ställdes de omedelbart mot Manchester City på Etihad Stadium för att förlora med siffrorna 0-4.

Sådana matcher är emellertid svåra att dra större slutsatser från, eftersom nivåskillnaden är så pass fundamental. Annat var det när ett klart sämre Watford kom till Turf Moor senast – en 1-0-vinst.

För båda parter riskerar en radda spelare missa matchen. Crystal Palace har James Tomkins, Martin Kelly samt Jeffrey Schlupp med säkerhet out. Wilfried Zaha, Christian Benteke och Vincente Guaita tveksamma. Gästerna saknar Ashley Barnes och Ben Gibson. Osäkert runt Jay Rodriguez, Robbie Brady, Chris Wood och Jóhann Gudmundsson.

Luktar målsnålt från Selhurst Park

Både Crystal Palace och Burnley har på senare tid visat upp fina kvalitéer i det defensiva och de hållna nollorna varit återkommande teman. De enda undantagen var alltså matcherna mot Liverpool respektive Manchester City, men de behöver knappast analyseras på något jättedjup. Helt enkelt bara klasskillnad i dessa.

Men som nämnt: annars är det två lag som fått pejl på det defensiva och förvisso gör jobbet offensivt, om än utan briljans.

Nu riskerar också Crystal Palace komma till spel utan deras två stjärnspetsen Wilfried Zaha och kan även bli utan bredden som tillkommer med Christian Benteke. Detta medan Burnley saknar flera offensiva alternativ, så pass många att tjecken Matej Vydra, hittills med blott fyra starter, ser ut att ta spetspositionen.

Det här skriker målsnålt och vi testar under 1,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt två – till 2,20 x insatsen hos ComeOn.

Ryggar du?

Annons:
  Rygga spelet hos Comeon – Få 300% extra på din första INSÄTTNING!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 1,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,20
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, måndag 29/6
TV: 
Stream: