Speltips Liverpool Crystal Palace 24 juni 2020

Speltips Crystal Palace – Leeds 7/11: Målspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Crystal Palace och Leeds United har öppnat säsongen lovande i vissa delar. Nu möts lagen lördagen den 7 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Inledningen på Premier League har varit ganska spretig och det finns få lag som har lyckats bibehålla en jämn nivå sett över hela den inledning som nu har passerats. Nu kommer vi in i den fasen av säsongen när det hela sakta men säkert ska sätta sig.

Det blir också en nyckelperiod för lag som Crystal Palace och Leeds United, som har kapaciteten att tillhöra det övre mittenskiktet, men som också riskerar att snarare hamna i en bottenstrid om det blir mycket stolpe ut och resultat som inte går deras väg.

Att ha en bra period från nu och fram till jul- eller nyårsledigheten (som det faktiskt ser ut att bli på ett lite annat sätt) skulle kunna ge ett bra andrum inför avslutningen på säsongen under våren.

Crystal Palace har tre vinster, tre förluster och ett kryss på sju matcher. Det ger en poängskörd på tio poäng. Däremot har man tre förluster på sina fem senaste matcher och trenden efter en bra start är att man är på väg neråt en del.

Leeds United föll igenom tungt senast, hela 1-4 hemma mot Leicester City, men har på det hela taget samma poängskörd som Crystal Palace.

Givet målspel

Crystal Palace har haft en hel del spelare borta under säsongsinledningen, men har gjort det bra utifrån givna förutsättningar. Det måste man ta. Luka Milivojevic är avstängd inför den här matchen och det lär vara ytterligare en spelare som saknas. Dessutom missar Connor Wickham, Nathan Ferguson och Wayne Hennessey den här matchen.

Det finns därutöver ett antal spelare som är lite osäkra till spel. Tyrick Mitchell, Joel Ward, Gary Cahill och James McCarthy kommer alla att testas sent. Vidare kan man ha med sig att målvakten Jack Butland och Jordan Ayew nu är redo för spel igen. Det är såklart ett positivt besked för hemmalaget.

I bortalaget har det funnits ett gäng spelare skadade konsekvent under inledningen på säsongen Paulo Hernandez har dock varit tillbaka ett tag, men har inte nått tillbaka till formen igen. Det återstår att se om det kan lossna för honom snart.

Kalvin Phillips, Gaetano Berardi, Diego Llorente och Adam Forshaw står alla som spelare otillgängliga efter helgens match. Rodrigo är inte heller med, något troligen inte heller Raphinha kommer att göra.

Det är svårt att försöka avväga vilka spelare som är de tyngsta tappen här, men känslan är att det kan bli en offensiv tillställning.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger smeten hos ComeOn.

Jämför odds: