Speltips Crystal Palace Manchester United 16/7 2020

Speltips Crystal Palace – Manchester United 16/7: Urstarkt bettingtips

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Målen ska vara nära till hands när Crystal Palace står för värdskapet mot Manchester United på Selhurst Park. Här hittar du allt inför matchen, oddsen och såklart – ett hett speltips!

  Rygga vårt speltips hos betfair sportbook!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med kontraktet rott i hamn, en bekväm plats i mittenskiktet av tabellen, kan det bli svårt att hitta gnistan under en serieavslutning – och är det kanske lite så fallet är för just Crystal Palace? De fem senaste matcherna har alla förlorats och tendenserna till att det skulle vända på formfronten är få. Senast föll de med 0-2 när Aston Villa besöktes.

Så, utan speciellt mycket att spela för – hur ska de kunna sätta stopp för Manchester United, undrar vi?
Vad som ska nämnas är att Manchester United kommer från en i princip likadan match som denna, hemma mot Southampton, och efter ett sista minuten-mål i baken blev det faktiskt bara oavgjort – och därmed sumpades möjligheten att passera Leicester City och därmed ta plats i Champions League-området. Nu skiljer målskillnaden dem åt.

Håller de på att dippa, eller vad det bara en plump i protokollet? Dessförinnan har Ole Gunnar Solskjaers mannar sett fantastiskt starka ut, vunnit ett flertal matcher med stora siffror och flera nyckelspelare har tagit kliv framåt. Med CL-platsen i sikte ska ”De röda djävlarna” vara storfavoriter. Såklart. Detta kan också avläsas i att den raka tvåan står i siffror runt 1,35 hos de flesta bookmakers.

Mål, mål, mål!

Det rentav skriker mål om den här matchen och vi ställer oss frågande till varför överspelen på målmarknaderna betalar så pass bra. Detta är någonting vi bara måste utnyttja.

Offensivt finns det inte många orosmoln för Manchester United, som på de fem senaste PL-matcherna antecknats för minst två i samtliga samt totalt 15 baljor framåt. Vad som däremot är ett frågetecken är det defensiva, inte minst med de två insläppta mot både Bournemouth och Southampton senast.

Crystal Palace är under isen! Bara deras motståndare har passerat 2,5-målslinor i tre av de fem senaste matcherna. Två insläppta mot Aston Villa senast. Men det faktum att de kan slappna av i en match som denna kan tala för lycka framåt i banan, som i matchen näst senast – 2-3-förlusten mot Chelsea.

Vad som kan tala emot målen är att Christian Benteke är avstängd för Palace, men ser vi till totalen är det mer illavarslande för det defensiva med skadelistan prydd av James Tomkins, Jeffret Schlupp, Martin Kelly och Gary Cahill.

Och Jordan Ayew är utan tvekan tillräckligt bra för att ta spetspositionen i startelvan. En småjobbig spelare att möta och i Uniteds backlinje är Harry Maguire alltid en enorm riskfaktor.

1/2-2/3?

Över 2,5 mål spelas till 1,83 x insatsen hos Betfair Sportbook.
Annons:
  Rygga spelet hos betfair sportbook – få 100 kr i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,83
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:15, torsdag 16/7 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: