Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Crystal Palace – Tottenham 26/7: Londonderby

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tottenham Hotspur har ändå någonting att spela för i sista omgången av Premier League, borta mot Crystal Palace den 26 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är såklart en viktig faktor att ha med sig hur mycket lagen har att spela för nu när vi går in i slutfasen av ligorna runt om i Europa. På söndagen spelas en full – och avslutande – omgång av den engelska ligafotbollen i Premier League och det gör att det är skarpt läge i flera matcher.

Tottenham Hotspur har fortsatt en chans att nå sjätteplatsen, som med lite flyt kan innebära att man får kvala till Europa League nästa år. Det vore en ordentlig missräkning om man inte vann den möjligheten med tanke på var klubben vill vara – och var man var i Champions League för bara ett drygt år sedan.

Men det krävs alltså vinst i den sista matchen borta mot et Crystal Palace som inte har någonting att spela för.

I sin senaste match vann Spurs dessutom med klara 3-0 mot Leicester City, ett annat topplag, och formen är med andra helt okej just nu. Därmed tror vi att man av bara farten tar kommandot även i matchen mot Crystal Palace.

Vi rekar med speltips

José Mourinho har vid flera tillfällen klagat över att den trupp han har att tillgå är lite för tunn, och att det gör att hans lag blir känsliga för skador och avstängningar. Dessutom är portugisen tydlig med att han behöver mer spets.

Men inför den sista matchen för säsongen i Premier League har man faktiskt bara Tanguy Ndombele på skadelistan, och inte ens Eric Dier är borta. Efter att ha fått sitta av en fyra matcher lång avstängning kan han nu spela igen. Det ska bli kul att se om han tas direkt in i laget eller hur det resoneras kring det.

Däremot finns det tunga problem med skador och andra avbräck i hemmalaget, där Mamadou Sakho och Gary Cahill båda är utanför laget. Patrick van Aanholt, James Tomkins och kanske även lagkaptenen Luka Milivojevic missar matchen. Vad vi också kan vara säkra på är att anfallaren Christian Benteke inte spelar då han är avstängd.

Det är alltså Spurs som måste vinna och rimligen bör det leda till att man på allvar går för den här trepoängaren i derbyt.

Tottenham vinner spelas till 1,60 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner
Odds: 1,60
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:00, söndag 26 juli 2020
TV: 
Stream: