28 december 2019 Brighton Bournemouth Speltips

Speltips Everton – Bournemouth 26/7: En gnutta hopp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns en liten gnutta hopp för AFC Bournemouth borta mot Everton i den allra sista omgången i Premier League den 26 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns ingenting annat än tre poäng som gäller för det synnerligen formsvaga bottenlaget AFC Bournemouth inför den sista omgången i Premier League – som riskerar att bli den sista matchen som laget spelar i högstaligan på länge.

När man klev upp för ett par säsonger som debutanter gjorde man det med full kraft, och spelade fantastisk fotboll. Men det har successivt blivit sämre med tiden och den här säsongen har inte varit bra, åtminstone inte efter den ganska pigga inledningen.

Nu har man också en svag form på slutet, och har bara en vinst på sina fem senaste. Detta i ett läge när många andra bottenlag har rest sig och tagit fler poäng än vad man hade kunnat tro.

Everton däremot har ingenting att spela för mitt i tabellen, och behöver egentligen bara bekymra sig för nästa säsong. Men Carlo Ancelotti har någonting stort på gång här – hoppas han – och det lär innebära att man vill avsluta det här året snyggt.

Full fart framåt

Det är såklart alltid relevant att ha koll på hur skadeläget ser ut i lagen inför en match, och inte minst den här gången är det en faktor som kan spela en stor roll med tanke på att båda lagen saknar ganska tunga spelare. Allra främst är det nog Everton vars lag har blivit sämre.

För som det ser ut nu saknar man inte minst Yerry Mina, men också Mason Holgate, Fabian Delph, Cenk Tosun och Jean-Phillipe Gbamin. Moise Kean åkte på en tung smäll sist och kanske måste vilas, men det är en spelare som laget bör kunna klara sig utan på ett annat sätt.

I bortalaget är Charlie Daniel, Simon Francis, och. Chris Mepham borta sedan tidigare. Det finns oklarheter kring Adam Smith och Nathan Aké, men rimligen försöker man göra allt i sin makt för att kunna formera laget med dessa båda spelarna med i mixen på ett eller annat sätt.

Logiken säger att vi får se en öppen historia med mycket desperation och båda lagen göra mål spelas därför till 1,50 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 26 juli 2020
TV: 
Stream: