Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Everton – Liverpool 17/10: Merseysidederby

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Merseysidederbyt känns hetare än på länge lördagen den 17 oktober 2020. Tar Everton eller Liverpool tre poäng i Premier League?

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På lördagen är det dags för ett av mötena som lockat allra mest så här under inledningen på säsongen i Premier League, och det handlar såklart om derbyt i hamnstaden Liverpool. Här ska giganterna Liverpool försöka ta sig förbi rivalerna från samma stad, Everton, i tabellen.

För efter fyra omgångar är det Everton som är det enda laget på full pott. Med tolv av tolv möjliga poäng har man tagit sig till given serieledning och flera starka prestationer vittnar också om att man har prickat formen spelmässigt.

Nu tar man sig an ett Liverpool som man så ofta har problem med, men som man åtminstone alltid ger en ordentlig fight. Faktum är att man har tre raka 0-0-matcher hemma mot Liverpool. På Goodison Park är det alltså sällan som Liverpool vinner programenligt.

Nu ska sägas att Liverpool har 22 raka derbyn utan förlust. Det i sig är en imponerande siffra. Men med tanke på att man föll med hela 7-2 mot Aston Villa senast, och att man svindlande nog inte ens har positiv målskillnad efter fyra omgångar, tror jag att det är ett sällan skådat läge för Carlo Ancelotti att knipa en derbyvinst.

Bra odds i Premier League

Den här inledningen på säsongen har varit riktigt bra för Everton, som alltså vunnit samtliga matcher och bara radat upp bra prestationer. Och faktum är att man har gjort det samtidigt som flera spelare varit bort amed skador under hela säsongsinledningen. Det finns också många osäkra namn inför den här matchen.

Cenk Tosun, Jean-Phillipe Gbamin, Mason Holgate, Jarrad Brantwaite och Jonjoe Kenny kommer inte att spela derbyt mot Liverpool. Det finns också en överhängande risk att startspelare som Lucas Digne och Seamus Coleman, alltså de två ordinarie ytterbackarna, och mittbacken Yerry Mina måste stå över av skadeskäl.

I bortalaget är Alisson Becker fortsatt borta och man kan väl säga att Adrian mellan stolparna inte direkt har rosat marknaden hittills. Sju insläppta senast gör att man är lite darrig över att han ska stå den här matchen. Alex Olade Chamberlain är, lite taskigt sagt men tyvärr sant, sin vana trogen borta. Konstantinos Tsimikas kan inte heller spela matchen.

Som alltid efter ett landslagsuppehåll vet man inte vilka spelare som är slitna, om någon dragit på sig corona eller om det av andra anledningar behöver roteras i startelvan. Men det här är främst ett problem för bortalaget är min känsla.

Everton +0,75 (asian) spelas till 1,79 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Everton +0,75 (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, lördag 17 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: