Speltips Brighton Manchester United 30 juni 2020

Speltips Everton – Manchester United 7/11: Formdipp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United och Everton har båda en nedåtgående trend. Vilka vinner matchen i Premier League lördagen den 7 november 2020?

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter en bra inledning på säsongen har det sakta men säkert blivit aningen sämre för Everton, som länge såg ut som en reell utmanare till de allra största, bästa placeringarna i toppen. Nu vågar jag inte påstå att så är fallet, men man kan ju fortsatt hoppas på det bästa för deras del.

Inför lördagens möte med Manchester United, ett annat lag vars form och trend kanske inte varit den allra bästa, har man goda förhoppningar om att studsa tillbaka. På pappret låter det som en svår match, men ärligt talat är inte Everton ett sämre fotbollslag säsongen 2020/2021. Det skulle jag inte hävda.

Men efter tre raka matcher utan vinst är det klart att Everton börjar bli törstiga. Om man vaknar på rätt sida kan man använda den törsten på ett positivt sätt.

Nu kommer man dessutom från tre raka matcher utan förlust mot Manchester United, et lag som man på senare tid alltså inte varit klar underdog mot.

Manchester United då? Stundtals har man sett riktigt bra ut under säsongsinledningen, men efter två raka förluster, mot Arsenal och nu senast mot Istanbul Basaksehir, har manager Ole Gunnar Solskjaer fått en hel del skit igen. Som det kan vända snabbt.

1X2-spel i Premier League

Everton har som sagt varit lite av ett utropstecken än så länge och det mesta pekar på att Carlo Ancelottis lagbygge kommer att göra en säsong värd att minnas. Det beror en hel del på att man faktiskt har en synnerligen stark spelartrupp, med många spännande spelare, att tillgå den här säsongen.

Men det finns ett par spelare som är viktigare än andra, och i mina ögon är anfallaren Richarlison en sådan spelare. Men dessvärre kommer han inte att spela helgens ligaomgång eftersom han är avstängd. Om det vill sig riktigt illa kommer inte heller James Rodriguez att kunna spela. Men där kommer det vara en spelare som testas sent.

Jean-Phillippe Gbamin och Mason Holgate är skadade, medan Seamus Coleman, André Gomes och Ben Godfrey också står som lite osäkra. Däremot kan man glädjas åt att vänsterbacken Lucas Digne nu är tillbaka i spel efter sin avstängning.

I bortalaget kan inte Alex Telles spela, vad det verkar, då han tidigare konstaterats med corona. Victor Lindelöf Nilsson och Jesse Lindgard är osäkra till spel, medan Eric Bailly är borta. Det är alltså inte helt optimala förutsättningar, även om läget med skadorna förmodligen är värre för bortalaget.

X (oavgjort) spelas till 3,60 gånger smeten hos 888sport.

Jämför odds: