Speltips Everton Arsenal 19 december 2020

Speltips Everton – Southampton 9/7: Osexig match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Southampton har ingenting att spela för, Everton har ingenting att spela för. Nu möts lagen torsdagen den 9 juli 2020 i Premier League.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider i den engelska ligafotbollen, eftersom det redan nu med ett par omgångar kvar att spela har bestämts en hel del hur det kommer att sluta. Det finns alltså inte en fullständig spänning på alla håll och kanter runt om i tabellen.

Allra längst upp vet vi sedan länge att det är Liverpool som kommer att få stå där med pokalen efter sista omgången, och bakom laget finns Manchester City som given tvåa. Men det var det kanske ingen som inte förväntade sig inför säsongen heller.

Det är dock öppen strid om Europaplatserna där bakom, och längst ner i botten är i princip sex lag indragna i det som får anses vara en nedflyttningsstrid och en viktig kamp om de tre nya kontrakten som lagen då ska dela på.

Men då det återstår fem omgångar att spela finns det en handfull lag i mitten av tabellen som inte har någonting kvar att spela för. Southampton och Everton är två av dessa, och för deras del blir det inbördes möte som gäller torsdagen den 9 juli 2020.

Här kan man tycka att lagen borde passa på att rotera lite, och kanske låta lite yngre förmågor få chansen att visa upp sig. Inte minst för att lägga en bra grund inför nästa säsong.

Mattias Svanberg ryktas till båda

Enligt intensiva uppgifter i italiensk media är den svenske talangen Mattias Svanberg nu het på marknaden, och han kan ta och lämna Bologna redan i sommar. Enligt uppgifterna är det Southampton och Everton som gör upp om att signa talangen, även om Arsenal också nämnts som en framtida klubbadress.

Kanske är det den typen av saker som Southampton och Everton fokuserar lite mer på i det här skedet av säsongen, när det inte finns så mycket kvar att spela för och om.

Southampton har dock visat fin form på slutet, med vinster mot Manchester City och Watford sista veckan. Sedan omstarten har Southampton tagit totalt nio poäng av tolv möjliga i Premier League.

Everton däremot har tagit sju poäng av tolv möjliga, och man föll med uddamålet mot Tottenham Hotspur i helgen i en märklig match. Känslan är att vi kan få se en ganska avslagen tillställning här också faktiskt.

Under 2,5 mål spelas till 1,92 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – 100 kronor i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,92
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 9 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: