Speltips Fulham – Arsenal 12/9: Premier League är tillbaka

Rasim Reiz Publicerat: 7 September 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Arsenal inleder säsongen i Premier League borta mot Fulham lördagen den 12 september 2020. Det här blir säsongens första match – och vi har oddsen.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Äntligen är Premier League tillbaka på Craven Cottage! En av mina absoluta favoriter när man går av tunnelbanestationen vid Putney Bridge, går längs floden Themsen och in på arenan. Man får lite magsår utav att den här premiären ska spelas utan publik då man vet vilken stämning det kan bli inne på Craven Cottage.

Här finns det all anledning att duka upp från snacks, slå sig ner i tv-soffan och verkligen njuta av säsongens första match i Premier League. Som vi har längtat.

Men vad kan vi förvänta oss av själva matchen?

Skador och avstängningar: Fulham – Arsenal

Fulham avslutade sin säsong väsentligt senare än samtliga andra lag, och har möjligen en fördel av att inte ha en så lång uppstartssträcka som ett par andra lag. Nu har man dessutom fått tillbaka sin anfallare Marko Mitrovic, efter att han oturligt nog avslutat förra säsongen på sämsta sätt med en skada inför playoff. Då hoppade han dock in kort i finalen mot Brentford, och kunde den vägen hjälpa till att bogsera in avancemanget.

Men inför den här comebacken i Premier League finns det inga skador eller spelare som av andra anledningar är indisponibla för Fulham. Om man ska kunna stå upp mot ett Arsenal som laddat ordentligt under försäsongen lär alla spelare behövas.

I Arsenal är saker och ting precis som vanligt, och det finns en gedigen skadelista inför premiären. Har detta lag någonsin spelat en match utan att sakna en handfull spelare på grund av skador? Ärligt talat är det lite tveksamt.

Just den här gången har man Calum Chambers, Gabriel Martinelli, Pablo Marri och mittbacken Shkodran Mustafi borta med skador. Om det vill sig illa kan inte heller David Luiz spela, men här har kommunikationen utåt inte varit helt tydlig. Brassen ska ha skadat sig i vinsten mot Liverpool i Community Shield, och har sedan dess inte kunnat träna för fullt.

Arsenal har förstärkt laget i sommar

Man har även knutit till sig två riktigt bra spelare som jag tror kommer vara nyckelspelare för Arsenal den här säsongen. Mittbacken Gabriel från Lyon har köpts in och Willian från rivalerna Chelsea har värvats in. Rutin och ung entusiasm kan göra gott för Arsenal.

Ser vi till matchen är det alltid svårt att sia om premiärer och vart lagen står idag. Men en sak är säker är att Arsenal senast hade lekstuga med Fulham i båda mötena i Premier League när Fulham åkte ut, ska tilläggas att Fulhams försvar var bland det sämsta man har skådat i Premier League.

Inför premiären har jag dock hittat ett väldigt bra speltips där jag tror energin av en premiär, tillbaka i Premier League, ett offensivt Arsenal som vill få en bra start så tror jag vi får se mål i den första matchen av säsongen.

Mitt speltips till är att båda lagen gör mål i premiären till fina 1.85 gånger premiärsåsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos betway – Få 100 kronor!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,85
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, lördag 12 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: