Speltips Aston Villa Crystal Palace 12/7

Speltips Fulham – Aston Villa 28/9: Nyckelmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fulham har öppnat säsongen närmast bedrövligt och behöver nu poäng i Premier League när man möter Aston Villa hemma den 28 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider i den engelska fotbollen, där man redan någon vecka in på säsongen redan har fått till en tabell som haltar, och som därmed inte går att läsa av hur enkelt som helst.

Olika lag har spelat olika många matcher, och det har att göra med att ett par lag stod över den inledande helgens spel. Det gör i sin tur att det blir svårare att jämföra lagen så här initialt, eftersom det spelats olika många matcher.

Aston Villa har exempelvis en vinst på ett försök, hemma mot Sheffield United, och har därmed ganska bra självförtroende för närvarande. Formen ser alltså ut att vara ganska god, med tanke på att man också vann komfortabelt mot Bristol City i Ligacupen senast.

Men Fulham däremot har allt annat än bra form. Laget föll både mot Arsenal i premiären och mot Leeds United senast, i en match där man snyggade till siffrorna på slutet, men där man spelmässigt var det klart sämre laget nästan hela matchen.

Men som nykomlingar är det i dessa matcher man behöver resa sig, och vi litar blint på att man nu försöker täppa till i defensiven efter att ha släppt in fyra mål senast. Så kan man inte hålla på för att stanna kvar.

Målspel i England

Fulham har faktiskt inga som helst skador att prata om på förhand, men det är ett problem att man relativt sett har en ganska svag trupp för den här säsongen och den utmaning som väntar i Premier League. Det är uppenbart att det är svårare för laget när man når den här nivån, och än så länge har det alltså inte sett bra ut.

Men Scott Parker kan nu formera precis vilken startelva han vill, och hemma mot Aston Villa måste man få till en prestation som är bättre. Det är just den här typen av matcher som man behöver vinna för att kunna hänga kvar.

Det finns inga enorma problem med skador i bortalaget heller, som nu ser ut att få klara sig utan Wesley, Björn Engels och Tom Heaton. Det är tre spelare som alla tre missat hela säsongsinledningen, och som man bevisligen har klarat sig bra utan.

Under 2,5 mål spelas till 1,81 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,81
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:45, måndag 28 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: