Speltips Norwich Brighton 4 juli 2020

Speltips Fulham – Brighton 16/12: Nyckelmöte

Bottenstriden är ett gissel i Premier League, men en trepoängare för Fulham eller Brighton den 16 december 2020 hade rättat till saker och ting.

Det återstår än mycket att spela av den här säsongen och jag vågar lova att det kommer att kunna hända saker både uppe, nere och i mitten av den tabell som nu haltar en aning.

Men det man ska ha med sig är att lagen som redan har halkat efter, med jumbon Sheffield United på svindlande en poäng så här långt, kommer att få det tungt under vinterrushen och på vårkanten. Finns det ens chans att rädda hedern för jumbolaget, exempelvis?

Fulham såg ut att bli en given del av jumbojakten, men har kunnat resa sig en aning. Nu senast tog man rent av poäng mot Liverpool, men det ser jag mer som lite smink på en relativt död gris. Det är inte ett lag som kommer att ha i mitten att göra. Det här är ett lag som kommer att få slåss om nytt kontrakt hela vägen in i mål. Det känner mig säker på.

Brighton däremot är ett lag med högre höjd och i perioder har man gjort det riktigt bra, och poängutdelningen på blott tio poäng hittills är direkt märklig sett till prestationerna.

Men det där snacket räcker inte länge till och sakta men säkert tror jag att en viss Graham Potter har börjat känna pressen.

En viktig vinst för Brighton

En av anledningarna till att Fulham sakta men säkert har sett starkare ut på slutet är det faktum att man har ett starkare lag nu. Det beror på att skadeproblemen som initialt på säsongen var ett problem inte riktigt är samma tunga last längre.

Men med det sagt är det i skrivande stund inte helt klart om Aleksandar Mitrovic kommer att kunna spela eller inte för Fulham, som utan honom står utan sin bästa offensiva spelare, och viktige centertank. Nu har han i för sig inte varit strålande den här hösten, och hade det inte minst tungt under landslagssamlingen senast, men det är ändå ett tapp.

I övrigt bor sägas att Terence Kongolo är borta från spel och att Kenny Teta troligen inte heller spelar.

I bortalaget saknas viktige Adam Lallana, och med viktige menar jag väl egentligen att han är potentiellt viktig. Den utväxlingen har han inte fått i sin nya klubb än. Florin Andone är inte med, samtidigt som Tariq Lamptey, Jose Izqueirdo och Christian Walton står utanför laget. Vad det verkar.

Efter förlusten förra veckan för Brighton, och den starka insatsen för Fulham mot Liverpool, kan man tro att det är Fulham som har bäst självförtroende här. Men min magkänsla säger att det kan lossna för Brighton nu. Och att insatsen mot Liverpool kan ha krävt en för stor mental urladdning för Fulham.

Brighton draw no bet spelas till 1,84 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Brighton draw no bet
Odds: 1,84
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, onsdag 16 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: