12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips Fulham – Cardiff 30/7: Playoffretur

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Returmöte i playoff mot Premier League är det som gäller när Fulham och Cardiff City gör upp torsdagen den 30 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som bekant är den engelska ligasäsongen inte riktigt över, eftersom man ett hack längre ner än Premier League spelar ett system där den sista platsen till Premier League faktiskt delas ut efter ett kvalspel. Eller playoff som det också benämns.

I det här fallet är det fyra lag som gör upp om den sista platsen, med dubbelmöten i semifinalerna först, innan de två bästa lagen där sedan tar sig vidare till final på Wembley. Då är det alltså en direkt avgörande final vi pratar om.

Just playoff-finalerna brukar vara någonting alldeles extra, men just den här säsongen blir det lite deppigt att det inte kan vara någon publik på läktarplats. Annars är det en fröjd att se närmare hälften-hälften av supportrar från båda läger verkligen hålla låda under 90 minuter.

Inte sällan går matcherna till förlängning dessutom – som om det inte var nog med spännande.

Just nu pekar det mesta på att Fulham blir ett av lagen som tar sig till den här finalen, efter att man vunnit med 2-0 på bortaplan mot Cardiff City. Det gör att man nu har 2-0 att gå på inför returen och därmed kan bevaka sin ledning ganska mycket.

Ett målspel i Championship

Fulham har haft en ganska bra trend på slutet av säsongen och kunde med det säkra en plats i det här playoffspelet. Det är alltid tight i toppen av Championship, där man spelar helt osannolika 46 omgångar innan säsongen summeras och fyra lag alltså skickas till ytterligare matcher i playoff.

På hemmaplan är Fulham historiskt sett ett starkt lag, och även i år har man slagit Cardiff City på hemmaplan. Det var en match som spelades bara för tre veckor sedan. Då slutade matchen 2-0.

Cardiff City förlorade alltså den första matchen hemma och sitter i ett tungt läge nu, men ska man vara helt ärlig är det ett lag som kan sprattla till. Risken är dock överhängande att man får svårt att motivera sig här om det inte kommer ett tidigt mål. Ett hemmamål skulle å andra sidan kunna döda tillställningen.

Men vår känsla är att Fulham försöker täppa till och göra den här matchen tätare än senast. Det är till deras fördel om så blir fallet.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, torsdag 30 juli
TV: 
Stream: