Speltips Arsenal Leicester 7 juli 2020

Speltips Arsenal – Leicester 7/7: Drag till dubbla insatsen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter en superinsats senast får Arsenal ändå räknas som rätt klara favoriter inför hemmamötet mot Leicester City på Emirates Stadium. Större än vad spelbolagen menar? Ja, precis detta kommer vårt speltips grunda sig i.

  Rygga vårt speltips hos hajper!

Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Arsenal är back on track

Sent, för sent, ska vissa vakna. Vid full pott och extremt flyt därutöver skulle Arsenal kunna bli tabellfemma och därför mest sannolikt slussas ut i Champions League, men i ärlighetens namn är möjligheten till detta minimal. Mikel Arteta och hans mannar har helt enkelt vaknat för sent.

Men målet är däremot helt inställt på att det i alla fall ska bli spel i Europa League – och den chansen ser större ut, antingen via Premier League eller FA-cupen. Om en och en halv vecka ställs man mot Manchester City i den semifinalen.

God är formen hur som helst – nu med fyra matcher efter varandra vunna och den senaste av dessa var den mest imponerande; 2-0 borta över Wolverhampton Wanderers. Där visades prov på stabilitet, att man kunde hålla emot när Wolves tryckte upp positionerna, samt fina individuella prestationer i det offensiva.

Kommer nästa trea nu, Gunners?

Sätta stopp för det ska Leicester City försöka – ett Leicester som i det stora hela går från klarhet till klarhet och verkligen befäst deras position som en toppklubb i Premier League. Trots lite halvdan form från efter uppehållet, är de kvar på tredjeplatsen i serien och kommer senast från en 3-0-kross av Crystal Palace. Den behövdes, inte minst för moralen.

Nytt på tapeten på skadefronten är att Ben Chilwell, som fick kliva av senast, riskerar att missa matchen utöver att James Maddison samt Ayoze Pérez är tveksamma för spel i Leicester. Helt out är långtidsskadeduon bestående av Daniel Amartey samt Ricardo Pereira.

Arsenal? De har Bernd Leno, Calum Chambers, Pablo Marí, Gabriel Martinelli och Nicolas Pépé out. Osäkert runt Mesul Özil, som ändå inte ser stark nog ut för att ta plats i startelvan.


Favoritspel till dubbla insatsen

Spelbolagen ställer ut Arsenal som favoriter, men utifrån vår analys – inte tillräckligt stora sådana. Detta efter upprepande fina prestationer, fyra raka vunna och inte minst med hänsyn till den senaste matchen. En av årets absolut bästa.

Mer problematiskt har det varit för Leicesters del – först med kryss mot Watford och Brighton & Hove Albion och sedan med förluster mot Chelsea samt Everton. Vinsten senast kom mot ett lag, Crystal Palace, helt ur slag.

Det börjar onekligen se intressant ut i Arsenal och vi ser deras chanser till att knipa ännu en fullpottare som mycket goda. Vi har dock respekt för Leicester och det kommer knappast bli en ”walk in the park”, varpå vi helst vill säkra upp oss något.

Spelet? Arsenal -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – till strax över dubbla insatsen hos Hajper Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper – Få 100 kronor i bonus, utan insättning!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Arsenal -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,01
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:15, tisdag 7/7
TV: 
Stream: