Speltips inför Bournemouth – Crystal Palace 20/6: Tillbaka igen

Simon Pålsson Publicerat: 15 June 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AFC Bournemouth, Crystal Palace och Premier League är äntligen tillbaka med en fullmatad helg och vi rekar med odds den 20 juni 2020.

  Rygga vårt spel från coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ja, vad ska man ens säga om det uppehåll som varit?

Det har varit synnerligen speciella tider och inte minst för lagen har man behövt ta sig an det här uppehållet med någon form av försiktighet som inte kan jämföras med något annat. Det är nämligen så att alla spelare, ledare, lag och alla andra människor i Storbritannien fått vara i lockdown stora delar av tiden.

I lockdown blir det såklart oerhört svårt att bedriva någon träning, och även om klubbarna på ett eller annat sätt har försökt hålla igång sina spelare går det inte att jämföra med hur det är att träna vecka ut och vecka in.

Nu kan vi med andra ord räkna med många skador och annat första veckorna, och det kommer att vara intressant vilka lag som kan toppa formen just nu.

För det är också en sak som är viktig att ha med sig. Det täta spelschema som väntar nu öppnar för att lagen med formtopp faktiskt får det att rassla in poäng i en väldig fart, att jämföra med lagen som går sämre som snabbt kan halka efter.

Två lag som blir intressanta att följa är AFC Bournemouth och Crystal Palace, som kickar igång fotbollen med att mötas lördagen den 20 juni 2020.

AFC Bournemouth är pressade

Efter att ha varit ett succélag under flera säsonger – och dessutom öppnat just den här säsongen ganska lovande – har AFC Bournemouth haft det tyngre under det senaste året och nu har man lite att fila på.

När man kliver in i omstarten har man i för sig samma poäng som lagen på säker mark, men i tabellen står AFC Bournemouth som ett av tre nedflyttningslag just här och nu. Det är knappast någonting man känner sig bekväma med.

Crystal Palace å sin sida är tolv poäng framför i tabellen och ska väl i princip ha säkrat nytt kontrakt vid det här laget. Tänk ett par poäng till så är hela rasket i hamn. Men AFC Bournemouth har alltså lite mer att spela för i just den här omstarten.

Crystal Palace vann senast mot AFC Bournemouth med 1-0, och nu förväntar vi återigen ett ganska jämnt möte.

Båda lagen göra mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, lördag 20/6
TV:  [viasatsportpremium]
Stream:  viaplay logo