Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips inför Brighton – Watford 8/2: Ångestladdat i bottenstriden

Formsvagt möter formsvagt. Ett bottenmöte. En nagelbitare. Brighton & Hove Albion mot Watford. Här tar ni del av Spelbloggares bettingtips inför lördagens sena Premier League-match?

Annons:

Som det osar av ångest. Den senare av lördagens två Premier League-matcher går sannerligen under parollen som en ångestfajt.

Det räcker med att ta en snabblick på tabellen för att förstå pressen som finns på lagen inför matchen; Watford är nästjumbo och Brighton & Hove Albion ett gäng placeringar ovanför, men bara tre poäng. Premier League-bottenstriden är en nagelbitare på alla sätt och vis. Lär vara dito in i det sista. Flera klubbar i riskzonen.

Graham Potter och hans Brighton har länge hållit standarden uppe på hög nivå, utifrån deras måttstock, men reaktionen kommit och nu letar man efter en väg ut ur svackan. Facit är sex raka utan vinst och enbart en sådan på de tio senaste. Närmast kommer man från ett 3-3-kryss borta mot West Ham United, där laget stod för en hedervärd upphämtning i den andra halvleken.

Watford är en bedrövlig besvikelse säsongen 19/20. Att det finns mer att hämta ur den här gruppen av spelare är alldeles uppenbart – och att man är placerade som nästjumbo kan inte betraktas som annat än en katastrof.

Från julen och en bit framåt lossnade det emellertid för Watford – men nu har man återigen tappat stort. Två Premier League-förluster i följd och däremellan ett uttåg ur FA-cupen efter en förlängningsförlust mot blåbärsklubben Tranmere Rovers, som huserar i botten av League One.

José Izquierdo och Dan Burn är skadelistade för Brighton medan Shane Duffy riskerar att missa matchen även han. Gästerna har det betydligt värre på truppfronten, inte minst defensivt. Craig Dawson, Daryl Janmaat och Kiko Femenía out. Nathaniel Chalobah, Tom Cleverly samt Ismaila Sarr osäkra.

Annons:

Watford med toppchans

Det ter sig något underligt att oddsen på Brighton är så pass låga inför matchen – något som absolut inte är förankrat i de verkliga förutsättningarna, menar vi bestämt. Då är det bara att blicka åt bortaspelen för värde.

Nu har Watford förlorat deras framfart, men innan de två knappa serieförlusterna de kommer från hade de sju förlustfria sådana och vi håller, som nämnt, laget som betydligt bättre än vad tabellen vill ge sken av. Kan absolut studsa tillbaka här.

För ja, tajmingen att ställas mot Brighton känns väldigt passande. Graham Potters mannars svacka är betydligt djupare och mer långtgående än Watfords dito – sex matcher utan seger och en på de 11 senaste försöken.

Givet är att Brighton ska vara nedplitade som favoriter, mellan två svårskiljaktiga lag och med hemmaplansfördelen, men det har utan tvekan tagits till överdrift av spelbolagen och marknaden.

Därför spelas Watford med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till fina 1,79x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 8/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: