Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Burnley – Tottenham 7/3: Ingen målfest

Formstarka och svårspelade Burnley kommer bli en tuff nöt att knäcka för ett Tottenham Hotspur helt ur slag och utan anfallsalternativ. Hur slutar det på Turf Moor? Speltips, införrapport och marknadsledande odds hittar ni här hos oss på Spelbloggare.se.

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,83!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Burnley smyger uppåt i tabellen, har till och med fått huvudet på den övre tabellhalvan och står stärkta med fyra förlustfria matcher efter varandra – vinster över Southampton samt AFC Bournemouth och kryss i mötena mot Arsenal och Newcastle United.

Det blåser alltså varma vindar i Burnley, som säkerligen ser chansen att skrälla till det mot ett Tottenham som fullständigt tappat deras momentum. Håller på att ställa till det för sig själva på flera håll och kanter.

Under veckans FA-cupen blev det exempelvis respass ur den femte rundan efter en straffsparksförlust hemma mot Norwich City, som i övrigt är jumbo i Premier League. Innan dess? Tre raka förluster.

Till kommande vecka har de också 0-1 att hämta in på RB Leipzig när det vankas slutspelsretur i Champions League och Tyskland. Och risken är att de halkar efter ytterligare i jakten på en ny plats ut i Europa via seriespelet. Placerade sjua nu, till inför helgen.

Bara två platser liksom poäng bakom är Burnley, som snarare har allt att vinna och ingenting att förlora. Finns ingen som förväntat sig att de ska ta en av platserna ut i Europa. Nu finns ändå chansen där.

Annons:

Burnley står starkt

När Burnley är bra och spelarna har självförtroende är de extremt svårspelade, tunga och försvarsstarka. Nu, under denna fyramatchers period utan förlust, har nollan hållits i tre och de två kryssmatcherna har varit mållösa sådana.

Fastän Spurs, just nu, spelar bedrövlig fotboll är det troligt att de kommer vara den förande parten på Turf Moor – och Burnley med avvaktande samt försvarsinställda.

Tottenham kommer inte alls till sin rätt. Har ett tufft spelschema, FA-cupfiaskot i veckan och den tuffa CL-returen nästa dito, och saknar helt anfallsalternativ av klass när Harry Kane samt Son Heung-Min är skadelistade.

Defensivt stärks dock bortalaget (eventuellt) upp när förstekeepern Hugo Lloris ser spelklar ut. Ger en större säkerhet.

Under 2,5 mål spelas till fullt acceptabla 1,83 x insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – 100% återbetalning på en match per dag!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, lördag 7/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: