Speltips Chelsea Crystal Palace 7 juli 2020

Speltips Crystal Palace – Chelsea 7/7: Dags för derby

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det vankas fotbollsderby i London när Crystal Palace och Chelsea möter varandra på Selhurst Park. Gästerna är den solklara favoriten, men det är inte på den typen av spel som spelvärdet hittas. Istället? Fokus på målmarknaden, varifrån vårt speltips hämtas.

  Rygga vårt speltips hos bet365!

Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Chelsea är storfavoriter

Är det kanske motivationen som tvinar för Crystal Palace, nu när de är fastcementerade på säker mark i Premier League? Omstarten inleddes med en bortavinst över AFC Bournemouth, 2-0, för att sedermera ha förlorat och blivit nollade i tre matcher efter varandra.

Senast? 0-3 borta mot Leicester City. Det är förstås inte en nivå som kommer räcka för att ställa till det för Chelsea. En bättre prestation ska de försöka stå för utan James Tomkins, Jeffrey Schlupp och eventuellt Martin Kelly disponibla. Ingenting nytt på tapeten, bortsett från att den senare nu kan vara aktuell för spel.

Mer att spela för har Chelsea, som kommer till Selhurst Park som uppenbara storfavoriter. Dels för att de har ett spelarmaterial på en helt annan nivå, dels för att formen är så pass mycket bättre och för att de har mer att spela för.

Bortsett från derbyförlusten mot West Ham United har Chelsea omstartat med bravur; vunnit över Aston Villa, Manchester City, Leicester City samt Watford. De sistnämnda krossades med tre mål mot noll efter mål av Oliver Giroud, Willian samt Ross Barkley under lördagen. Stabilt och med dominans. Så planerar man antagligen att det ska se ut även i afton.

På skadelistan i Chelsea hittar vi Marco van Ginkel, Fikayo Tomori samt Mateo Kovacic, men framförallt är statusen oklar runt N’Golo Kanté och hans eventuella medverkan.


Här blir det att åka av…

Derby och bortaplan. Då kan det kanske bli lite tufft för Chelsea ändå. Det får oss att avskräckas av favoritspelen, men det finns istället andra marknader att leta spelvärde på – och den vi fokuserat närmare på är målmarknaden.

De offensiva beskeden som Chelsea lämnat på senare tid är bara att höja på hatten för. Målen ramlar in och två framåt har det blivit i fyra av dessa fem matcher. Övrig var en tuff bortamatch mot Leicester, vilken de vann med 1-0. Annan matchbild nu, förstås.

Däremot har de visats sårbara bakåt, Chelsea. Det tydligaste av exempel på detta var i 2-3-förlusten mot en annan lokalrival i West Ham för snart en vecka sedan. Det har Crystal Palace, som haft anfallsproblem, såklart koll på.

Crystal Palace störs av målproblem, men det finns potential i spelare som Wilfried Zaha och Jordan Ayew, och bakpt har det varit katastrof de senaste matcherna; tre insläppta mot Leicester och fyra mot Liverpool.

Vi kan mycket väl se båda parter bidra till målproduktionen i matchen, men också att mållinan skulle kunna passeras även om enbart Chelsea pryder den.

Över 2,5 mål synas till 1,90 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 7/7
TV: 
Stream: