Speltips West Ham Chelsea 1 juli 2020

Speltips inför Leicester – Chelsea 1/2: Tidigt toppmöte

Lördagens tidiga match från Premier League kan bli en äkta höjdare – Leicester City mot Chelsea. Tabelltrean mot fyran. Vem vinner? Hurdan blir matchen? Och vilket är det bästa speltipset inför den? Svaren har vi. Häng med!

Annons:

13:30 smäller det på King Power Stadium. En av helgens hetaste Premier League-matcher är också den första av dem alla.

För Leicester handlar det om att kvickt ha slickat såren och ladda upp batterierna på nytt efter den så hårda käftsmällen i Ligacupens semifinal, där man via en 1-2-förlust i returen mot Aston Villa fick se sig besegrade. Lika oväntat som ett underbetyg. Förhoppningarna på en titel var stora.

Laget har dippat något sedan en tid tillbaka, haft det svårt att hålla både prestations- och resultatnivån uppe. Kanske inte helt chockerande med tanke på att “The Foxes” flugit ovanför molnen under säsongen dessförinnan. Ganska logisk reaktion, således. Truppens mindre stora bredd spelar också en roll där.

Framöver är det dock bara Premier League och FA-cupen att fokusera på. Det hoppas man ska innebära ett lyft.

Så, motståndet? Chelsea, på den sista av Champions League-platserna – och planen är att hålla avståndet till de jagande konkurrenterna minst intakt. Laget har varit lite väl mycket upp och ner, blandar friskt i prestationerna, men följde i alla fall upp hemmaderbyt mot Arsenal, som slutade 2-2, med att skicka ut Hull City ur FA-cupen.

Gästerna har Marco van Ginmkel, Christian Pulisic samt Ruben Loftus-Cheek indisponibla. Reece James, Tammy Abraham och Oliver Giroud osäkra för spel. Leicester har Daniel Amartey och Nampalys Mendy out.

Annons:

Blir att åka av – målöverspel

Ett toppmöte. Ett eventuellt smått fysiskt tröttkört Leicester från det täta spelschemat. Eventuellt också psykiskt efter veckans semifinalförlust i Ligacupen.

Men, en som väntas komma in med friska ben och slagkraft är Jamie Vardy, som dragits med småskador, men nu ska vara startklar. Stärker offensiven enormt. Tungt lass som är på honom, för att klubben ska fortsätta skörda framgångar i Premier League.

Defensivt har Leicester däremot visats oerhört sårbara på senare tid. Precis som fallet är för Chelsea, med flera matcher av öppen och underhållande karaktär.

Det är två lag som gärna spelar med fart och fläkt, med skicklighet i omställningsmomenten. Ett Chelsea som säkerligen ser chansen att fälla krokben för ett Leicester som fumlat en hel del på senare tid.

Summa summarum – öppet, chans- och målrikt?

1,71 gånger pengarna för minst tre mål i matchen köper vi hos spelbolaget Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – med helt egna oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:30, lördag 1/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: