7 mars 2020 Liverpool Bournemouth Speltips

Speltips inför Liverpool – Bournemouth 7/3: Fokus på målmarknaden

Är svackan här? Liverpool, med två raka förluster, tar sig an överlevnadskämpande AFC Bournemouth i helgens första match från Premier League. Vårt bettingtips till 13:30-mötet hämtas från målmarknaden.

  Spela under 3,5 mål till oddset 1,65!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League-titeln må vara som i en ask, där kommer Liverpool inte tappa in deras enorma försprång, men den här formdippen kan ställa till det på en annan front, i Champions League-slutspelet. Där har man 0-1 att hämta in från bortamötet mot Atlético Madrid och returen på Anfield spelas under onsdagen.

Och den här formsvackan, den höjer en del frågetecken och orosmoln. För en vecka sedan kom årets första serieförlust, klara 0-3 i baken borta mot bottenlaget Watford, och i veckans FA-cupen blev det en 0-2-förlust mot Chelsea. Detta följde upp en knapp trea över West Ham United och dessförinnan kom den där CL-torsken.

Så, om det är någon gång Bournemouth ska ha möjligheten till att fälla krokben för Jürgen Klopp och hans mannar är det kanske nu? Kan Watford, då kan AFC. Det är liten den inställningen man får ha till en potentiell skräll, även om Liverpool förstås alltjämt är den stora favoriten.

Gällande AFC Bournemouth är ljusglimtarna få, men faktum är att de enbart har ett plusmål i målskillnadskolumnen att hämta in för att passera Watford och ta sig upp ovanför strecket. Ett bra resultat här skulle med andra ord sätta hård press på bottenkonkurrenterna.

Förutom skadorna på Arnaut Danjuma Groeneveld, David Brooks, Charlie Daniels, Chris Mepham samt Lloyd Kelly, kommer även Liverpool-lånet Harry Wilson av förklarliga skäl inte kunna medverka han heller. Hemmalaget saknar Nathaniel Clyne, Jordan Hendwerson, Xherdan Shaqiri och har Naby Keita osäker. Ingenting nytt på tapeten.

Annons:

Underspelet lockar

Komna från 2-2 mot Chelsea och flera matcher med alldeles för många insläppta mål, skulle det såklart kunna tänkas bli proppen ur på Anfield – men med en klart mer defensiv approach än normalt, som man måste ta till i en bortamatch som denna, och ett Liverpool som varit helt avtrubbade offensivt är det på sin plats med ett underspel, menar vi.

Liverpool har inte bara förlorat två raka matcher, utan också lämnat dessa mållösa. Så blev det också mot Atlético Madrid. Tappat det helt i det offensiva och även om det sinom tid ska vända på nytt, i alla fall förmodligen, kanske det inte blir någon överkörning redan här.

När marknaden verkar inställd på mål, då ställer vi in siktet på den motsatta positionen.

Speltipset? Under 3,5 baljor totalt till oddset 1,65 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,65
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 7/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: