Speltips Aston Villa Liverpool

Speltips inför Liverpool – Sheffield United 2/1: Målprofetia

Stabila och alltid svårspelade Sheffield United besöker totaldominanta Liverpool på Anfield i torsdagens enda match från Premier League. Givetvis bjuder vi på Spelbloggare.se på speltips inför matchen.

Annons:

Nyårsdagen var fullspäckad av fotboll från Premier League, med samtliga lag spelandes – Liverpool och Sheffield United exkluderade. Istället möter de varandra under torsdagskvällen och det kan bli en på alla sätt och vis spännande batalj.

Men är det överhuvudtaget möjligt att fälla krokben för Liverpool? Serieledarna har varit fullkomligt dominanta och i praktiken redan säkrat serietiteln efter 18 vinster och ett kryss på 19 matcher. Utöver det har VM för klubblag kammats hem och man väntar Champions League-slutspel under året.

Under slutet av förra veckan inkasserades ännu en fullpottare när Wolverhampton Wanderers med knapphet städades av med siffrorna ett mål mot noll på Anfield. Matchhjälten? Sadio Mané.

Sheffield United är dock inte den typen av lättviktare man trodde de skulle bli som nykomlingar och den dipp som folk bara väntat på ska komma, har ännu inte kommit. Laget är så bra placerade som åtta och har bara ynka två pinnar som skiljer dem från topp fem. Alltid svårspelade och ställde även en del svåra frågor till Manchester City senat, fastän det slutade i en 0-2-förlust.

John Lundstram samt Simon Moore är de enda tveksamma korten för gästernas del. Detta medan Liverpool saknar skadade Alex Oxlade-Chamberlain, Nathaniel Clyne, Joel Matip, Dejan Lovren, Fabinho och Xherdan Shaqiri.

Annons:

Tufft motstånd – målsnålt på Anfield

Liverpool är extremt starka. Det är bara att låta deras rekordsiffror tala sitt klara språk. Men det är inte bara sprudlande offensiv som skördar resultat – defensiven har också varit bättre på senare tid, nu med tre hållna nollor på raken. Kom undan med 1-0 mot “Wolves” senast.

Och det kan komma att roteras lite smått här. Spelschemat har varit oerhört tufft och vissa tendenser till trötta ben skymtades kanske redan senast?

Här möter de ett stabilt, svårspelat och starkt Sheffield United. Tror knappast att proppen kommer åka ur som förutsättningarna ser ut. Gästerna föll knappt mot Manchester City och har nu fyra matcher i följd med max två mål, liksom 6/7 senaste. Övrig landade på exakt tre baljor.

Mycket kamp och tillknäppt på Anfield?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre – är utan minsta tvekan ett bra alternativ till oddset 1,82 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, torsdag 2/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: