1 februari 2020 Manchester United Wolverhampton Speltips

Speltips inför Manchester United – Wolverhampton 1/2: Favorit i repris

Vid tre tillfällen under säsongen har Manchester United och Wolverhampton Wanderers ställts mot varandra – och vid samtliga har temat varit täta såväl som målsnåla historier. Varför skulle det bli annorlunda i lördagens Premier League-match dem emellan?

Annons:

En fullspäckad, alldeles utsökt Premier League-lördag avslutas med en höjdarbatalj från Old Trafford. 18:30 är beräknad avsparkstid och vi har allt inför matchen; odds, införrapport och speltips.

Europaplatserna är det som klubbarna slåss om, nästan helt jämsides med varandra. Manchester United, femma och således på en av Europa League-platserna, har enbart bättre målskillnad än såväl Tottenham Hotspur som Wolverhampton Wanderers. Från den platsen finns dessutom topp fyra, CL-området, i sikte.

Därmed är det tre riktigt tunga poäng som hittas i potten från Old Trafford. Och det förväntas bli en stenhård kamp om dessa. Var hamnar de? Hos United, “Wolves” eller med delad pott?

Manchester Uniteds senaste vecka har i stora svängar varit positiv. Först krossades Tranmere Rovers, helt planenligt, med tennissiffrorna 6-0 i FA-cupen och i Ligacupreturen mot storrivalen Manchester City, på bortaplan, vann man med ett mål mot noll – utan att det räckte till finalavancemang.

Wolverhampton, som häromveckan skickades ut ur FA-cupen av just Manchester United, har haft längre vila efter matchen och från den knappa 1-2-förlusten mot suveräna Liverpool. Resultaten har svajat en hel del den senaste tiden, men utan att det på något sätt kan påtalas en kris.

Annons:

Mållinan blir underkliven

Lagen har i deras tre inbördes möten under spelåret bjudit på stenhårda, spännande och tajta matcher. Det tror vi fallet kommer bli på nytt när de drabbar samman på Old Trafford, i en match där inte minst Wolverhampton lär försöka riskminimera – på bortaplan, mot en konkurrent i samma skikt av serien.

Gällande Manchester United tror vi för den delen inte heller på någon dumoffensiv; att blint bortse från riskerna att såras bakåt i banan. Kanske framförallt också när man är skadeskjutna och saknar Nemanja Matic, Marcos Rojo, Axel Tuanzebe, Paul Pogba samt det offensiva spetskortet i Marcus Rashford.

De tre matcherna som lagen spelar har sammanslaget innehållit tre baljor. Alla under den klassiska 2,5-målslinan. Matcher de i stora delar tagit ut varandra och med framgång kunnat avtrubba den andra partens anfallskraft.

Hos Bwin får vi 1,72 x insatsen för under 2,5 mål i matchen. Det spelas med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,72
Bolag: Bwin
Spelstopp: 18:30, lördag 2/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: