Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips inför Sheffield United – Bournemouth 9/2: Rakt spel

Utropstecknet och fortsatt solida Sheffield United är mer än förtjänta av det oddsfavoritskap som får axlas inför söndagens hemmamatch mot AFC Bournemouth. Kanske borde det till och med vara lite större, månne?

  Spela Sheffield United att vinna till oddset 1,80 hos coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Att Sheffield United, som nykomlingar, skulle vara uppe och slåss om platserna ut i Europa. Det var knappast väntat.

Men oväntat är inte detsamma som oförtjänt. Laget har konsekvent hållit en fantastisk nivå, är stabila och skördar resultat på löpande band. Som tabellsexa står de placerade inför den 26:e omgången och för det är det bara att höja på hatten. Makalöst facit.

Pricken över i:et är att de också är kvar i FA-cupen och där står klara för den femte omgången efter att ha skickat ut Millwall ur den fjärde. Härnäst, i början av nästa månad, väntar Reading och även där ska möjligheten till avancemang vara stor.

Med kniven mot strupen har AFC Bournemouth tagit två blytunga skalper efter varandra i Premier League, hemmavinster över bottenkonkurrenterna Brighton & Hove Albion samt Aston Villa. Därmed har de fått huvudet upp ovanför vattenytan, alltså strecket, och har nu pinnen ner under det.

Att FA-cupen trillades ur däremellan, via en 1-2-förlust mot Arsenal, spelar ingen större roll. Det enda av betydelse för säsongen är att säkra det där kontraktet. I viss mån positivt att det numera bara finns seriespelet att fokusera på.

Annons:

Spelbar etta

Hemmaoddsen ser vid första anblick kanske inte supersexiga ut, men vi menar oavsett vad att det finns värde inbakat i de siffrorna – och ser Sheffield United som kraftiga förhandsfavoriter på Bramall Lane.

Sheffield United fortsätter stå starkt och den här typen av matcher, mot lite sämre motstånd, har de varit väldigt framgångsrika under säsongen. Senast, när Crystal Palace besöktes, blev det en imponerande 1-0-vinst. Försvarsspelet är en stor styrka.

Det må vara ett Bournemouth som kommer hit med sex poäng av sex möjliga på två omgångar, men det har varit i matcher mot bottenkonkurrenter samt på hemmaplan. En helt annan svårighetsgrad nu – och då blir det troligen att bekänna färg.

Som om det inte redan vore tillräckligt tuffa förutsättningar, rapporteras åtta spelare missa matchen för bortalaget; Jefferson Lerma (avstängd), Arnaut Danjuma Groeneveld, David Brooks, Charlie Daniels, Jack Stacey, Joshua King, Chris Mapham och Lloyd Kelley (skadade).

Värt att anmärka är också att Bournemouth förlorat sex av deras sju senaste bortamatcher och i merparten av dessa misslyckats med att pryda målprotokollet. Statistik som starkt talar emot dem.

1,80 gånger pengarna räcker väl för en investering på den raka ettan? Coolbet är platsen!

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United vinner, rak etta
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 9/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: