5 februari 2020 Southampton Tottenham Speltips

Speltips inför Southampton – Aston Villa 22/2: Målspel i England

Southampton och Aston Villa har båda vittring på en trepoängare när lagen gör upp i ett hett möte från lördagens Premier League.

  Du kan rygga vårt spel på båda lagen göra mål hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På klassisk engelsk avsparkstid – alltså klockan 16:00 på eftermiddagen en lördag – är det nu dags för mötet mellan Southampton och Aston Villa. Det här är på intet sätt den mest intressanta matchen just den här omgången, men det finns ur ett spelperspektiv flera intressanta saker att notera.

Southampton kommer till det här mötet med två raka förluster, och det har varit en tung trend efter att man tidigare faktiskt sett ganska starta ut. För ett tag sedan låg man långt ner i botten, men under 2020 har Southampton varit starka och vunnit en rad viktiga, täta matcher. Just nu är man i mitten av tabellen, även fall det nedre skiktet är oerhört jämnt som det ser ut nu i Premier League.

Aston Villa då? Jo, man har också två raka förluster och även i det här fallet innebar det slutet på en ganska positiv trend från tidigare. I det här fallet har vi dock att göra med ett i våra ögon klart sämre lag, som förlorat 15 av sina 26 matcher hittills. Det är lite väl många för att det ska kännas helt okej.

Annons:

Många skador i lagen

Natham Edmond, Sofiane Boufal och Kyle Walker-Peters. Där har du spelarna som inte kommer att spela den här matchen för hemmalaget, och det är spelare som på ett eller annat sätt kunnat göra atryck under säsongen. Men med det sagt är det inte heller spelare man inte klarar sig utan. Detta Southampton har en ganska okej startelva och kan i sina bästa stunder spela en väldigt fin, offensiv fotboll.

Tom Heaton, Jed Steer, John McGinn, Wesley och Keinan Davis kommer alla att stå utanför matchen för Aston Villa. Det är sannerligen spelare som man hellre hade haft på planen i det här mötet. John McGinn inte minst har varit viktig i perioder, och kan nog komma att saknas.

Här tror vi att båda lagen ser det som en god chans att plocka tre poäng, och räknar iskallt med att man faktiskt försöker göra det. Det kommer i sin tur att göra den mer öppen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,59 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,59
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 22/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: