2 februari 2020 Tottenham Manchester City Speltips

Speltips inför Tottenham – Manchester City 2/2: Tillknäppt toppmöte

Opålitliga Manchester City får axla ett oförtjänt stort favoritskap i veckans avslutande Premier League-match – också en av veckans hetaste – borta mot Tottenham Hotspur. Vi har bettingtips, odds och allt inför matchen!

Annons:

Två av Englands största fotbollspjäser möter varandra i kampen om tre friska pinnar, i en av två söndagsmatcher och den senare av dessa.

Varken Tottenham eller Manchester City kan dock vara tillfreds med vad de levererat under säsongen, de förstnämnda som sexa och med ett rätt klart glapp upp till Champions League-platserna och de sistnämnda som två men redan avhängda från titelstriden. Serieledande Liverpool har helt enkelt stått för starkt.

Upplagt för en bra, spännande och intensiv fotbollsmatch är det emellertid. Toppmatcherna, inte minst mellan de största av klubbar, är det någonting alldeles speciellt med och kvaliteten kan man sällan anmärka på.

Under veckan förlorade Manchester City returmötet mot Manchester United i Ligacupen, 0-1, men det räckte ändå till avancemang och där väntar klubben senare final mot Aston Villa. Superchans på titeln. Dessförinnan passerades Fulham med enkelhet i FA-cupen.

Tottenham har fått längre vila till inför matchen, spelade senast i FA-cupen och efter “bara” 1-1 borta mot Southampton är de krävda till att spela till omspel. De har tappat en hel del efter den fina starten under tränaren José Mourinho; bara vunnit två av de åtta senaste matcherna och detta mot Middlesbrough respektive Norwich City.

Annons:

Underspel lockar

Varken Spurs eller The Citizens är i superform och det tror vi kommer påverka hur matchbilden utvecklas.

City var uddlösa och blev nollade av Manchester United i veckan. Senaste PL-framträdandet, borta mot Sheffield United, vann de med knappa 1-0. Kommer vara den spelförande parten här – men effektiviteten är ett frågetecken.

Under José Mourinho och i toppmatcher, då blir det en defensiv approach från Tottenham – och nu saknar de också fortsatt deras stora anfallsstjärna i Harry Kane, utöver Ben Davies samt Moussa Sissoko. Dessutom står det klart att Christian Eriksen lämnar för spel i Inter. Försöker dra ner på tempot? Mycket till alternativ har man inte mot ett motstånd som City.

Och anmärkningsvärd statistik är att Spurs har sju raka matcher som klivit under 3,5-målslinan. Detta efter att laget varit inblandade i flertalet målfester precis i samband med tränarbytet.

Under 3,5 mål spelas till oddset 1,68 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,68
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 17:30, söndag 2/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: