14 mars 2020 Watford Leicester Speltips

Speltips inför Watford – Leicester 14/3: Rakt vinnarspel (uppskjuten)

Watford mot Leicester City. Lördagens startskott från Premier League tas från Vicarage Road, 13:30, och vi har analyserat matchen på djupet – och landat i en slutsats på 1X2-marknaden.

Annons:

Glädjen blev kortvarig för Watford efter att Liverpool krossats med 3-0, och man är därmed de enda som lyckats besegra serieledarna i årets Premier League, och tillbaka på förlustspåret var man i samband med 0-1-fallet borta mot Crystal Palace. Fortsatt tufft för ett Watford som, av oss att döma, inte fått ut i närheten av vad de borde.

Det är nu med minsta möjliga marginal som klubben är på säker mark – ett plusmål före tredjejumbon AFC Bournemouth. Den samlade skörden är på mindre än en poäng per match, vilket är under all kritik.

Leicester City spelar för att behålla deras position i Champions League-skiktet av tabellen och således få spela på världens största fotbollsscen kommande år – och det ser positivt ut. Helt klart.

Mer specifikt; de är placerade på tredjeplatsen och ner till femteplatsen, där Manchester United hittas, är det så mycket som åtta poäng. Trots att formen ebbat ut något finns det således ingen anledning till panik och stärkande är att de nu tagit hem två matcher efter varandra; 1-0 mot Birmingham City i FA-cupen och brutala 4-0 mot Aston Villa i seriespelet senast.

Skadesituationen har dessutom lättats upp och kvar som indisponibel är enbart Daniel Amartey medan Ben Chillwell är osäker till spel. Watford saknar Gerard Deulofeu och har Daryl Janmaat på kanske-listan.

Leicester är bättre

Ger Leicester City stora chanser till tre poäng här på Vicarage Road. Anledningarna till det är flera, och relativt uppenbara. 2,40 x insatsen är bra betalt för ett rakt spel. Utan tvekan.

Vad som ska nämnas är att Watford steppat upp rejält på hemmaplan, men de väger fortfarande betydligt lättare än deras motståndare och förra veckans förlust var troligen en hård smäll på moralen med tanke på succén dessförinnan. Laget tycks inte kunna komma in i längre sviter av starka resultat.

Bättre är det ställt i Leicester, som hittat tillbaka och vunnit två matcher samt hållit nollan i dessa. 4-0-krossen av Aston Villa var odiskutabel och där hoppade Jamie Vardy in och blev dubbel målskytt. Han har annars haft en svacka sedan årsskiftet samt varit skadeförföljd. Fantastiskt positivt för “The Foxes”, som är i behov av anfallsstjärnan i målform.

Det raka bortaspelet plockas alltså och bäst odds hittar vi hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester vinner, rak tvåa
Odds: 2,40
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 13:30, lördag 13/3
TV: 
Stream: