29 februari 2020 Watford Liverpool Speltips

Speltips inför Watford – Liverpool 29/2: Risk för oddsdropp

Botten möter toppen. Ett Watford i rejäla problem, i den stora riskzonen att cementeras fast i bottenstridens kedjor, och ett Liverpool som bara fortsätter att skövla ner motstånd efter motstånd. Annat än ett favoritspel vore en snedspark till rådande odds.

  Spela liverpool -1,0 (asian) till oddset 1,72!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

När det verkade som att Watford på allvar skulle lämna bottenstriden, kom rekylen och den stora motreaktionen som ett brev på posten. Sedan runt fem veckor tillbaka har det blivit blott en poäng på fyra Premier League-matcher och ett uttåg ur FA-cupen mot blåbärsklubben Tranmere Rovers.

Till matchen kommer Watford som nästjumbos och med poängen upp ovanför strecket. Säsongens bottenstrid innehåller allt – precis den nerv man vill ha. Motsatsen till titelracet.

För det där titelracet är, som bekant, redan avgjort – och det är med all säkerhet Liverpool som tar hem det hela. Vad som skulle bli en historisk titel för deras del. Dominansen har varit total från början till nu. 27 matcher, 26 vunna och noll förlorade samt en målskillnad om 64-17 talar väl sitt klara språk?

Den vinnarkultur som vuxit fram i klubben är brutal och det behöver inte alltid se bra ut för poängen att trilla in. Senaste matchen var ett praktexempel på detta, när man hade en 1-2-uppförsbacke hemma mot West Ham United en bra bit in i matchen – för att under slutfasen forcera och vända till 3-2.

Fortsatt är Nathaniel Clyne och kaptenen Jordan Henderson skadade för serieledarna, som också har James Milner samt Xherdan Shaqiri tveksamma. Gällande Watford har skadesituationen sakta men säkert lättats upp och det enda klara rapporterade avbräcket är på Craig Dawson medan Daryl Janmaat och Kiko Femenía står som frågetecken.

Annons:

Botten mot toppen

Många har väntat på att en liten reaktion ska komma för Liverpool och nu är det extra tufft matchande med FA-cupen och inte minst Champions League-slutspelet att hålla i luften jämsides Premier League. Dessutom ska 0-1 hämtas in på Atlético Madrid när det vankas match på CL-retur på Anfield.

Faktum kvarstår dock att Liverpool ser mer eller mindre helt orubbliga ut – vinner, vinner och vinner. Låt oss påminna om att de alltså vunnit 26 av 27 seriematcher. Och nu väntar alltså en iskall nästjumbo som motstånd.

Watford har säckat ihop fullständigt och pricken över i:et var 0-3-förlusten på Old Trafford, mot Manchester United, förra veckan. Hängde inte alls med i svängarna och här höjs svårighetsgraden ännu ett par hack.

Dessa odds har vi svårt att se oss erbjudas till närmare avspark och speltipset inför matchen blir Liverpool -1,0 mål (asian handicap) till 1,72 x insatsen hos Bethard. Då får vi insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 29/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: