Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips inför West Ham – Brighton 1/2: Läge för Graham Potter

Det här är en gyllene chans för Brighton att plocka en viktig trepoängare när man spelar borta mot West Ham i Premier League.

Annons:

Som bekant sänds inte alla matcher från Premier League på tv längre, men den som på annat sätt kan ratta in kanalen eller sajten för att kunna se Brightons bortamöte med West Ham skulle kunna ha en fin match framför sig.

För på förhand är det är en strålande chans för Brighton att ta en ny trepoängare och vända den lätt negativa trenden som laget haft på slutet.

Faktum är att man inte har vunnit sedan matchen mot AFC Bournemouth den 28 december. Därefter har man tre förluster och ett kryss. Det är inte illavarslande – så långt vill vi inte gå – men låt oss enas vid att man gärna vänder den trenden snarast möjligt.

West Ham har å sin sida inte heller vunnit i Premier League sedan matchen mot AFC Bournemouth – men i deras fall spelades mötet på nyårsdagen.

Annons:

Bra läge för bortalaget

Under i stort sett hela säsongen har det funnits problem i West Ham – och då har det mestadels handlat om att potentiellt tongivande spelare inte kunnat spela matcherna. Det är helt enkelt för mycket skador som påverkar och har påverkat laget under lång tid.

Det är inget undantag inför den här matchen, då man ser ut att få klara sig utan hela fem spelare. Ryan Fredericks, Jack Wilshere, Felipe Anderson och Andriy Yarmolenko kommer inte att spela. Om det vill sig illa kommer inte hella Michail Antonio vore tillgänglig.

Brighton har inte heller en trupp med enorm bredd, och inför matchen mot West Ham behöver Graham Potter formera om ett del i laget då Shane Duffy och Dan Burn inte kan spela nu heller. I övrigt är José Izquierdo, Leon Balogun och Beram Kayal utanför matchtruppen.

Brighton har haft en stark förmåga att göra det bra på bortaplan under hela säsongen och nu tror vi att man återigen kan åka ifrån en match med poäng. Brighton draw no bet spelas till 2,00 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Brighton draw no bet
Odds:  2,00
Bolag:  Casumo
Spelstopp:  16:00, lördag 1/12
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

Annons:


Annons: