Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Wolverhampton – Leicester 14/2: Fredagsfotboll från Premier League

Premier League-fotboll och en äkta höjdarmatch under fredagskvällen – Wolverhampton Wanderers mot Leicester City. Det perfekta sättet att kickstarta helgledigheten på! Ute efter speltips, odds och införrapport? Se hit!

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,80 hos Betfair Sportbook!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Två veckor var det sedan Wolverhampton samt Leicester matchspelade sedan sist. Efterlängtat – nu blir det att rivstarta omedelbart!

Det är två väldigt kompetenta fotbollslag som drabbar samman – ett Wolverhampton som jagar Europaplats och ett Leicester som ska behålla deras plats i seriens topp fyra och således bli en del av nästa års Champions League. För närvarande är de placerade som trea och har tio pinnhål ner utanför toppkvartetten.

Gemensamt har de dock att de haft det något tuffare på senare tid; förlorat viss framfart och skördat sämre resultat – utan att det varit total kris. “Wolves” spelade ändå mållöst, 0-0, borta mot Manchester United på Old Trafford sist de var i farten och Leicester fick 2-2 hemma mot Chelsea. Var dessutom nära en trea där, “The Foxes”.

Gäller nu är fredagsfotboll, 21:00 svensk tid, och matchen visas på Viasat Premium eller Viaplay. Den perfekta kvällsunderhållningen för att kickstarta en helg fylld av kvalitetsfotboll. Dessvärre inte supermycket Premier League-fotboll.

Så, på truppfronterna då? Wes Morgan, Nampalys Mendy, Matty James, Daniel Amartey och eventuellt Wilfred Ndidi missar matchen. Wolverhampton har Rubén Vinagre skadelistad och Adama Traoré osäker.

Annons:

Lagen tar ut varandra – 0-0 senast

Defensivt har det funnits mer att önska av Leicester på sistone och de har varit inblandade i en del öppna, fartfyllda samt målrika matcher.

Men nu misstänker vi det bli en match av mer tillknäppt karaktär, utifrån tanken av att det kan vara två lag som med stor sannolikhet tar ut varandra. Wolverhampton är relativt stabila, är sällan direkt framåtlutade och kommer sannolikt försöka ta det säkra före det osäkra när ett vasst Leicester står på den andra sidan planhalvan.

Och Leicester har framförallt deras styrkor i det snabba, raka omställningsspelet. Att få till det mot “Wolves” kan emellertid vara lättare sagt än gjort.

Ser vi till senast lagen mötte varandra, för några månader sedan, slutade det oavgjort och mållöst. Någonting liknande här kan mycket väl vara att vänta.

Under 2,5 mål spelas till oddset 1,80 hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,80
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, fredag 14/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: