Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips Leeds – Leicester 2/11: Sent möte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det sena mötet i Premier League måndagen den 2 november 2020 spelas mellan Leeds United och Leicester City på Elland Road.

  Rygga vårt speltips hos Betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Det här skulle bli comebacksäsongen som alla skulle tala om för Leeds United, men med corona, tomma läktare och alla andra saker som nu påverkar den engelska fotbollen har det kanske inte blivit precis vad man hade hoppats på.

Men med det sagt har man rent spelmässigt varit en frisk fläkt i den här serien och även om man har en tendens att släppa in på tok för många mål har man också förmågan att hota precis alla lag. Och det är man verkligen inte rädda för att göra heller.

Det märktes egentligen direkt i premiären mot Liverpool när laget körde på i full fart och gjorde tre mål framåt. Det ska såklart räcka till minst en poäng, men då släppte man på något märkligt sätt ändå in fyra mål. Hur som helst var det ett omedelbart kvitto på att det här är ett lag utöver det vanliga.

Leicester City går bra i Europaspelet, har tolv av 18 möjliga poäng hittills och smyger med strax efter toppen i den jämna serien som är Premier League. Men för att haka på ordentligt hade man gärna fått ta en trepoängare här.

Båda lagen vill vinna

Kalvin Phillipps har haft problem med skador och har ännu en gång dragit på sig en skada som gör att han inte kan spela den här matchen. Gaetano Berardi, Diego Llorente och Adam Forshaw finns också på skadelistan.

Faktum är att mittbacken Liam Cooper också har varit skadad ett tag, men i det fallet är det en spelare som nu är tillbaka i träning med övriga laget, men som inte är helt säker på att kunna starta och spela hela måndagens match. Det vet vi egentligen först när startelvorna presenteras.

Timothy Castagne, Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira, Daniel Amartey och Caglar Soyuncu. Det räcker egentligen att jag rabblar upp namnen på det viset för att man ska förstå att förutsättningarna kanske inte är helt optimala i bortalaget Leicester City inför den här matchen.

Som om det inte vore nog med den listan som jag redan har knåpat ihop finns det vissa osäkerhetstecken kring mittbacken Jonny Evans, som enligt rapporter kommer att testas sent för att då göra klart huruvida han kan spela eller inte.

Över 2,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Betfair. Det är två offensiva lag och jag kan inte se hur det här inte ska bli en öppen historia.

Jämför odds: