Speltips Norwich Brighton 4 juli 2020

Speltips Leicester – Brighton 23/6: Graham Potter på frammarsch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Att det finns fotboll i Graham Potters Brighton & Hove Albion är alldeles uppenbart och efter en lyckad omstart kan vi se dem ställa till det för Leicester City under tisdagskvällen i Premier League.

  Rygga vårt speltips inför matchen hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Brighton vill säkra kontraktet

Spetskvalitéerna är det som saknats under perioder – för att Brightonspelarna har fotboll i sina huvuden och fötter råder det ingen som helst tvekan om. De kan styra och ställa i matcherna på ett helt annat sätt än konkurrenterna i det nedre skiktet av tabellen, men faktum kvarstår; kontraktet är fortfarande i viss fara. Fem pinnar ner till bottentrion.

Därför satte det förstås extra bra med den fina omstartsvinsten över Arsenal, där 0-1 vändes till 2-1 under matchens slutkvart. Segerbaljan kom dessutom så sent som i den femte stopptidsminuten. Förlösande! Precis de beskeden man ville ha efter en tyngre period före uppehållet.

Nästa uppgift? En ännu tuffare sådan – tredjeplacerade Leicester City på King Power Stadium. För deras del tyder det mesta på att det i alla fall blir CL-spel, utan att det för den sakens skull är fullt säkrat.

Omstarten var en tajt historia borta mot Watford, och den lämnades med visst bitter eftersmak. Man fick faktiskt in ett 1-0-mål så sent som i den 90:e minuten, för att släppa in till slutresultatet 1-1 tre minuter senare.

Blir tätt – värdet därför på skrällspelen

Brist på matchtempo. Risk på halvdan tajming och bolltouch. Det kan tala emot favoriten Leicester, mot ett Brighton som brukar bjuda upp till dans. Vi har fått se flera storfavoriter som svikit förra veckan – och det finns mycket som talar för att det här blir en tajt historia.

Givet är att Brighton fått en självförtroendeboost av 2-1-vinsten, där man visade prov på moral och vände sent, över Arsenal och vi tror att den kan ge dem kraft till att ställa till med problem för även Leicester, bortaplan till trots.

Leicester var knappast prickfria mot Watford och vi tror inte att de just för dagen har slagkraften att vinna med större siffror mot ett ändå kompetent Brighton, som trivs med att hålla bollen, och att de till och med riskerar tappa här.

Slutsatsen och vårt speltips? Brighton & Hove Albion +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till oddset 1,65 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brighton & Hove Albion +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 22/6
TV: 
Stream: