Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips Liverpool – Aston Villa 5/7: Motivation mot klass

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Motivationen är en stark faktor som talar för Aston Villa när de ställs borta mot redan titelklara Liverpool på Anfield. Det är också det fundamentet vårt speltips inför matchen står på. Läs mer här och förhoppningsvis kan vi spela in en hacka tillsammans!

  Rygga vårt speltips hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gnistan – hittar Liverpool den?

Det är klappat och klart att Liverpool vinner Premier League – en för deras del helt historisk titel – och det var de redan inför veckans bortamatch mot Manchester City, vilken då förlorades med 0-4. Firandet hade kanske satt sina spår…

När det inte finns det minsta att spela för, hedern exkluderad, kommer Liverpool med stor sannolikhet testa nytt under de sex avslutande matcherna; låta yngre förmågor få chansen att visa framfötterna. Likadant med de som oftast står strax utanför startelvan. Blanda friskt.

Kanske kan Aston Villa utnyttja detta? En bättre chans att ställas mot Liverpool får de knappast. Även om tajmingen må vara perfekt, det betyder dock inte att det på något vis blir en enkel match som väntar.

Situationen är extremt pressad för klubben, som är tredje sist i tabellen och således på nedflyttningsplats. Glappet till säker mark? Ynka pinnen! Det är så extremt tätt i botten att varenda liten poäng kan betyda skillnaden mellan överlevnad och spel i Championship nästa år.


Klass mot motivation – vad vinner?

Man kan summera matchen med klass mot motivation på förhand. Och vad som står starkast är förstås klass – Liverpool är flera nivåer bättre. Men motivationsfaktorn jämnar ut oddsen betydligt, kontra hur det hade varit om hemmalaget det facto hade någonting större av värde att spela för.

Det finns en stor sannolikhet roterar på ett antal positioner i startelvan och även om det är spelare som vill visa upp sig, är det klart att kvaliteten minskar som helhet. Dessutom kanske det är svårt för de flesta spelare att motivera sig till hundra.

Helt out är i alla fall Xherdan Shaqiri och Joel Matip. Dejan Lovren är tveksam.

Aston Villa är knappast i form och har inte vunnit under de fyra matcherna som spelades förra månaden, men fick i alla fall till försvarsspelet hyfsat – uddamålstorskar mot Chelsea respektive Wolverhampton. Kryss mot Sheffield United samt Newcastle United.

Indisponibla är Tom Heaton, Wesley och Björn Engels. Henri Lansbury, Frederic Guilbert och Matt Targett på kanske-listan.

Om Villa sätter deras defensiv på Anfield, kan vi mycket väl se siffrorna stanna nere – och vi spelar därför bortalaget med +1,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de skulle torska med exakt två mål – till fina 1,71 x insatsen hos Bethard, som erbjuder nya kunder en bonus på upp till 1 000 kronor.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp 1 000 kronor i bonus!
Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Aston Villa +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:15, fredag 3/7
TV: 
Stream: