18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Liverpool – Burnley 11/7: Krav på bättring

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.Jürgen Klopp var inte nöjd med sitt lag mot Manchester City, och har fått se viss bättring i Liverpool. Nu möter man Burnley den 11 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Liverpool är som ni säkert har full koll på redan korade mästare i den engelska fotbollen, och ska nu bara städa av resten av säsongen innan spelarna kan gå på semester. Som bekant blir det ingen titel i varken FA-cupen eller Champions League, så fokus ligger bara på de sista matcherna här i Premier League.

Formen på slutet har varit ganska bra, och vore det inte för plumpen mot Manchester City hade man förmodligen varit nöjda med det mesta. Efter det har man dock två raka vinster och ser klart bättre ut igen.

Burnley har en liten chans på Europa, men måste då vinna resten av sina matcher. Men inte ens det lär räcka hela vägen fram. Det har dock varit en stark säsong för deras del och man kan med stolthet se tillbaka på året.

Senast vann man med 1-0 borta mot West Ham United, och just få insläppta mål har varit melodin på slutet. Det gör att vi kan tänka oss en ganska målsnål historia i den här drabbningen.

Målspel i Premier League

Liverpool har kunnat formera sitt starkaste lag under nästan hela den här säsongen och inte heller inför det här mötet finns det sådär jättemånga spelare som är ute med skador eller andra känningar. Joel Matip är den enda spelaren som garanterat missar, och det finns viss osäkerhet kring Dejan Lovren och Jordan Henderson.

Burnley har klart värre avbräck och det är dessutom en trupp som rimligen är mer känslig för sådana. I det här fallet är Jack Cork, Ashley Barnes, Ben Gibson, Ben Meee och Matthew Lowton borta med skador. Däremot kommer Chris Wood förmodligen att få mer speltid efter att ha gjort två bra inhopp på slutet.

Med det sagt kan man inte blunda för att det är Liverpool som är det bättre laget, och då Burnley inte har jättemycket att spela för (vi räknar nog bort chansen till Europa) bör det här bli en vinst till hemmalaget.

Under 3,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Coolbet. Det är en lina vi tycker har halkat upp ett steg för mycket.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – få 100 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 11 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: