Speltips Liverpool Chelsea 22/7 2020

Speltips Liverpool – Chelsea 22/7: Nu ska pokalen höjas

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Liverpool ska höja pokalen på Anfield och vill förstås avsluta med stil, men mot ett Champions League-jagande samt formstarkt Chelsea är vinsten allt annat än skriven i sten. Position för bortalaget?

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sedan Premier League-titeln säkrades har Liverpool säckat ihop och man kan förstå varför; att det blir svårt att hitta motivationen. Kanske blir det annorlunda här, nu i samband med att de ska höja pokalen efter slutsignalen?

En bättre prestation än de två senaste – uddamålstorsken mot Arsenal samt krysset mot Burnley – kommer emellertid krävas om matchen ska vinnas. Chelsea är ett klassmotstånd. Dessutom ett formstarkt sådant.

Närmast kommer ”Londons blåa” från att ha värjt undan Manchester United i FA-cupens semifinal och nu kan de vara blott 90 minuter från en titel. Här i Premier League blir en topp fyra-plats säkrad vid händelse av en vinst. Oavsett utfall har man allt i egna händer till den avslutande bataljen mot Wolverhampton. Två säkerhetslinor.

Varken Joel Matip eller Jordan Henderson är tillbaka i spelskick för Liverpool, som även har Dejan Lovren och James Milner osäkra. För Chelsea är det största frågetecknet huruvida N’Golo Kanté kommer kunna medverka eller ej. Out är Fikayo Tomori och Billy Gilmour.

Chelsea med god poängmöjlighet

Ett Chelsea som vunnit nio av deras 11 senaste matcher ska förstås ses upp med. Kanske inte alltid med full briljans, men det visar på en fantastisk styrka och insatsen senast i FA-cupen är det bara att höja på hatten för.

Vad som talar emot dem? Kortare vila till följd av cupmatchen och, såklart, att Liverpool är ett fantastiskt fotbollslag.

Men motiverar detta raka hemmasiffror runt dubbla insatsen? Absolut inte, menar vi.

Trots att den här matchen blir lite annorlunda för Liverpool, kontra de övriga efter att titeln säkrades, är det befogat att fråga om de kommer ta så pass stora kliv bara för att pokalen senare under kvällen ska höjas?

Formen är huvudfaktorn och vi skulle inte bli förvånade om Chelsea säkrade en topp fyra-plats under kvällen. Löser minst oavgjort?

Chelsea +0,5 mål (asian handicap) tas till oddset 1,85 hos Hajper. Spelet är detsamma som dubbelchansen X2, fast till bättre odds.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper  – Få 100 kr bonus utan insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:15, tisdag 21/7
TV: 
Stream: