Speltips Liverpool Crystal Palace 24 juni 2020

Speltips Liverpool – Crystal Palace 24/6: Missvisande odds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Liverpool hade bekymmer med tempot i omstarten av Premier League och att de bara ska köra över Crystal Palace ser vi knappast som en solklarhet. Därför tipsar vi om ett skrällspel.

  Rygga speltipset hos William Hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Mohamed Salah tillbaka?

Tiderna är inte normala i fotbollsvärlden och för Liverpool blev det extra påtagligt när de omedelbart i omstarten ställdes inför ett Merseysidederby, alltså mot ärkerivalen Everton, inför tomma läktare – en match som slutade mållös, 0-0.

Tempot var inte där. Tajmingen tveksam. Intensiteten saknades. Liverpool hade faktiskt till och med lite flyt att de lyckades undvika förlora matchen, varpå det är med vissa tveksamheter de kommer till spel mot Crystal Palace. Men ja, titeln är i praktiken redan klar. Därmed utan press.

Under hela derbyt satte Mohamed Salah på bänken och hans status är kanske fortfarande inte hundra, men mycket talar för att han kniper en startplats i afton. Samma match klev James Milner av och han är, tillsammans med Nathaniel Clyne och Xherdan Shaqiri, skadelistad. Osäkert runt Andrew Robertson och Joel Matip.

Crystal Palace formtoppade före uppehållet och kom tillbaka efter ditot med besked – värjde undan AFC Bournemouth med bekväma, stabila 2-0 på bortaplan. Det innebar den fjärde raka vinsten samt hållna nollan – och de är mer än aktuella för att roffa hem en plats ut i Europa.

För Palace är de defensiva pjäserna James Tomkins, Martin Kelly och Jeffrey Schlupp out.

Stort skrällvärde

Vi varnade för att tempot kunde vara sisådär inför Merseysidederbyt och från Liverpools sida. De kom undan med 0-0 – det får man väl ändå påstå? – och mot ett formstarkt och väloljat Crystal Palace kan det bli tätare än vad spelbolagen och marknaden vill förutspå.

Gästerna har alltså vunnit samt hållit nollan i fyra matcher på raken. Ser lovande ut inför seriens slutspurt, där målet är att knipa en Europaplats.

Att Liverpool räknas som favoriter är odiskutabla fakta, men att den raka ettan är nere och skvalpar under 1,30 i odds är makabert. Rentav missvisande.

Vårt speltips blir Crystal Palace +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med två mål – till 1,79 gånger smeten hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:15, onsdag 24/6
TV: 
Stream: