Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips Manchester City – Arsenal 17/6: Superspel!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Titeln? Glöm den! Manchester City får fokusera på att avsluta serien så bra som möjligt, ta hem FA-cupen och spela vidare i Champions League. Men nu handlar det om Premier League-fotboll mot rivalen Arsenal och det är en match som de bör vinna utan större problem, tror vi.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

PL-titeln utom räckhåll

Som mästare och stora förhandsfavoriter är det en besvikelse att titeln i praktiken redan är körd för Manchester City, som med tio matcher kvar har 25 pinnar upp till serieledande samt suveräna Liverpool med nio kvar.

Således finns det en risk att seriespelet känns lite smått menlöst till omstarten, men just för dagen bör det inte finnas några problem att tända till. Närmast väntar enbart seriefotboll och bara det faktum att man inte spelat tävlingsfotboll på tre månader ska vara en tillräcklig motivationshöjare.

Så, Arsenal? De är ett praktfiasko hittills. Får inte ut i närheten av så mycket som de vill – och det kanske bara är att inse; att spelartruppen inte håller för att vara en toppklubb i landet. Just nu är de placerade som nia, men faktiskt fortfarande med liten chans på CL-spel. Då kommer det dock krävas en nästintill perfekt avslutning av säsongen. Större under har inträffat…

Kevin De Druyne samt Aymeric Laporte har hunnit komma tillbaka i skick under uppehållet och nu har Pep Guadiola hela sin trupp intakt. Gästande Arsenal har också fått tillbaka flera pjäser och kvar som indisponibla är enbart Calum Chambers och Lucas Torreira.

Bara att inse faktum: Arsenal räcker inte till

Det var knappast i toppform som Manchester City avslutade före uppehållet och senast, om än för över tre månader sedan, föll de med 0-2 i Manchesterderbyt mot Manchester United. Under denna period spelades dock serie-, dubbel inhemsk cup- och Champions League-fotboll. Nu finns inte risken för trötta ben på samma sätt.

Fler byten i matcherna ska också vara en fördel för City, vars bredd i truppen är på en helt annan nivå än hos PL-konkurrenterna. Kanske, på den fronten, bäst i hela världen.

Med hemmaplansfördelen och ett flera nivåer vassare spelarmaterial ser vi Manchester City som storfavoriter mot Arsenal och det faktum att de vann spelårets omvända möte med 3-0 är talande för klasskillnaden. Med den har de faktiskt vunnit sex raka inbördes möten med minst två bollar, varav fyra av dessa på resande fot.

Det är för oss en solklarhet att Manchester City ska få förtroendet till oddsen som dukas upp inför matchen och vi spelar dem med -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – till 1,73 x insatsen hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport- Få upp 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, onsdag 17/6
TV: 
Stream: