Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Manchester City – Burnley 22/6: Höjdarodds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det allra mesta talar för Manchester City i samband med måndagens enda Premier League-match, vilken de spelar hemma mot Burnley FC. Men, precis som fallet ofta varit förut, är det enorma favoritskapet från oddssättarna inte helt motiverat.

  Rygga vårt målspel hos casumo sport!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Krossade Arsenal senast – Manchester City med mersmak

För Manchester City är fortsättningen av Premier League kanske inte den mest spännande. Det skulle krävas ett mirakel – ja, så mycket får vi nästan krydda, va? – för att roffa hem titeln framför nosen på dominanta Liverpool.

Givetvis finns det dock ett stort värde i att avsluta serien med stil, dels för att ha hedern i behåll men framförallt för att faktiskt inte petas ner från andraplatsen. Leicester City är fortfarande ett hot underifrån – ett hot som inte ska underskattas.

Tillbaka efter uppehållet var de tillbaka med bravur, City, med en 3-0-kross av Arsenal hemma på Etihad Stadium. Det verkar med andra ord inte finnas tecken på att de ska checka ut snart.

Burnley hittas i mittenskiktet av tabellen och skulle alltjämt kunna plocka en plats ut i Europa, vilket vore en stor bedrift för en så pass liten klubb – sett till den ekonomiska muskelkraften. Eller ja, snarare avsaknaden av sådana i jämförelse med de större klubbarna i landet.

Formen var det i alla fall inte fel på före uppehållet – det här är alltså deras omstartsmatch – och då hade de radat upp sju raka Premier League-matcher utan att förlora; bland annat vunnit över Leicester City, Manchester United och spelat oavgjort mot Arsenal samt Tottenham Hotspur.

Burnley kan hålla siffrorna nere

För oss är det inte det minsta snack om saken, precis som för spelbolagen och deras oddssättare, att Manchester City är enorma förhandsfavoriter. Storleken av detta favoritskap kan dock diskuteras och vi har fått se City axla överdrivna sådana roller förut.

Även om det med största sannolikhet då kommer summeras med tre pinnar till Manchester City, tror vi att Burnley har kapaciteten att i alla fall bjuda dem på visst motstånd. Streta emot hyfsat.

Nu har bortalaget inte spelat på över tre månader, men var före uppehållet alldeles fantastiska; var extremt starka i det organisatoriska, hittade rätt i försvarsspelet och skördade fantastiska resultat. Möjligen liten fördel för Manchester City att redan ha spelat, men den betydelsen ska i så fall inte överdrivas.

Mot Arsenal var City solida i det defensiva, men det dröjde faktiskt nästan en halvlek innan nollan spräcktes och från kort in i den andra halvleken var de en man mer på planen. 3-0 mot valfritt PL-motstånd är alltid bra, men de fick en del draghjälp av Arsenal, ska nämnas.

Under 3,5 mål spelas till strax under dubbla insatsen, 1,95x, hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,95
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:00, måndag 22/6
TV: 
Stream: