Speltips Manchester City Newcastle 8 juli 2020

Speltips Manchester City – Newcastle 8/7: 2,45-taggare

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Komna från en brutal käftsmäll ska Manchester City försöka ta revansch när ett Newcastle United som fått ordning på grejerna kommer till Etihad Stadium. Lyckas eller ej? Här hittar ni vårt speltips inför matchen och det är hämtat från målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos bwin!

Annons. Nya kunder hos Bwin. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hur stora växlar ska dras av Citys tapp?

Den praktiska betydelsen av förlusten må ha varit försvinnande liten, men söndagens plattfall mot Southampton var knappast någonting som väntades från Manchester City. Totalt dominerades matchen med järnhand, men marginaler på fel sida samt ineffektivitet i den sista tredjedelen innebar att det blev en 0-1-förlust.

Och hur stora växlar ska vi dra av den? Det som satt stopp för City under spelåret har i viss mån varit den typen av förluster, medan Liverpool klarat av liknande matcher med bravur, men normalt brukar jobbet göras. Matchen följde för övrigt upp en 4-0-kross av just Liverpool, som dock inte har det minsta att spela för, och vann dessförinnan över kvällens motståndare, Newcastle United, med 2-0 i FA-cupens kvartsfinalrunda.

Newcastle är bara att höja på hatten för; att de redan, sedan en bra tid tillbaka, redan säkrat kontraktet. Många menade att de på förhand var en av de mest klara av nedflyttningskandidater. Så, där har Steve Bruce och hans spelare verkligen levererat.

Faktum är att den enda förlusten sedan omstarten kom i den där cupmatchen mot City. Utöver det har man – med stora siffror! – värjt undan Sheffield United samt AFC Bournemouth och spelat oavgjort med både Newcastle United och Aston Villa.

Gästerna har Florian Lejeune, Ciaran Clark, Sean Longstaff samt Isaac Hayden indisponibla med skador. City saknar enbart Sergio Agüero när flera spelare väntas komma tillbaka i skick.


Offensiv toppform

Blott en av de sju senaste matcherna för Newcastle har lämnats mållösa och i flera av dessa har proppen dessutom åkt ur. Det är en helomvändning för ett lag som tidigare kämpat med bekymmer i det offensiva. Undantaget var mot just Manchester City, alltså i FA-cupen.

Nu, i jämförelse med den matchen, kan Newcastle spela mer avslappnat och eventuellt trycka på lite mer i omställningsmöjligheterna. Det talar för att de skulle kunna såra motståndarna och hitta in i målprotokollet.

Att Manchester City förlorade och framförallt lämnade matchen mot Southampton senast mållösa var helt makalöst sett till vad som skapades, även om man hade önskat få fram mer. Att de skulle lämna ytterligare en match, nu också på hemmaplan, mot betydligt sämre motstånd utan mål har vi extremt svårt att se.

Men att nollan kommer hållas? Var inte så säkra på det…

Bwin presenterar oddset 2,45 för att det ska målas åt båda håll – och det köper vi direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos bwin – få upp till 100 kr i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Bwin. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,45
Bolag: Bwin
Spelstopp: 19:00, onsdag 8/7
TV: 
Stream: