Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Manchester City – West Brom 15/12: Överkörning

Manchester City är just nu i ett stort behov av både tre poäng och en seger med stor marginal. Nu möter laget West Bromwich Albion i Premier League den 15 december 2020.

Det här har stundtals varit en säsong som liknat de flesta för Manchester City, med övertygande vinster utan insläppta mål och flera spelare som visat på prestationer som inte riktigt kan matchas i andra lag.

Men det har också varit en direkt krampaktig inledning på säsongen och det manifesteras inte minst av det faktum att Manchester City nu harvar omkring i mitten av tabellen, med klart mycket mark upp till toppstriden i Premier League.

Tack vare att fler lag har haft svårt att hitta ett högt poängsnitt finns det fortfarande alla chanser för Manchester City att äta ikapp avståndet upp och för min del tycker jag inte att man ska räkna bort laget från guldstriden. Men det behövs en vändande trend snart. I helgens möte med Manchester United var Manchester City närmast vinsten, men det var ingen sprudlande insats vi fick se.

En del menar på att Manchester City har sitt främsta fokus på Champions League, men då ska man ha med sig att laget alltså inte ska spela åttondelsfinal förrän om två månader. Därmed bör Manchester City rimligen kunna fokusera på matcherna som väntar i ligaspelet kommande tiden.

Där möter man nu West Bromwich Albion, ett lag som ligger på nedflyttningsplats, som radat upp förluster och som släpper in alldeles för många mål. Det är inte ett lag som ska sikta in sig på att ta viktiga poäng borta mot just Manchester City. Den saken är säker.

Fördel Manchester City

Manchester City har tidigare under säsongen haft flertalet tongivande spelare borta, men det är ingenting som bekymrar Pep Guardiola inför veckomötet med bottenlaget West Bromwich. Nu har man åter tillbaka sina bästa spelare, även om det kan bli att man tvingas vila anfallaren Sergio Aguero igen. Eric Garcia är annars den enda spelare som står utanför laget.

I bortalaget avtjänar Matheus Pereira fortfarande sin lite längre avstängning och kan därmed inte komma till spel här. På frånvarolistan hittar man också skadade spelare i Conor Townsend och Hal Robson-Kanu. Det är spelare som hade behövts för att bistå till bredden i laget. Sam Field är för övrigt tveksam till spel.

På alla sätt och vis ska det vara klasskillnad är, och efter helgens poängtapp behövs en urladdning modell större för hemmalagets del.

Manchester City -2,25 (asian) spelas till 1,67 gånger smeten hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Manchester City -2,25 (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, tisdag 15 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: