Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips Manchester United – Sheffield United 24/6: Målspel

Manchester United tar emot det stora utropstecknet, Sheffield United, på Old Trafford och vårt fokus hamnar omedelbart på målmarknaden. Ta del av vårt speltips, de bästa oddsen och allt inför matchen här, på ett och samma ställe.

  Rygga vårt målspel hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Reaktionen kommen för Sheffield United?

Den andra matchen efter uppehållet för Manchester United och för Sheffield United den tredje. Kan man redan nu se lite vartåt det barkar under seriens slutspurt?

Nykomlingen Sheffield United är årets stora utropstecken i Premier League, fortfarande med och slåss om Europaplatserna, men de flesta har mer eller mindre bara väntat på reaktionen, dippen, ska komma. Och risken är kanske att fallet blivit som sådant till följd av uppehållet.

Det har inte varit några höjdaprestationer de stått för sedan omstarten. Först med det mållösa krysset borta mot Aston Villa och senast med 0-3 i baken, även det borta, mot Newcastle United. Tillbaka på rätt spår ner, eller ner i dvala?

Hoppet för Manchester United är att de fortfarande ska kunna knipa en topp fyra-placering, även om det kommer bli tufft. Sedan omstarten har blott en, till skillnad från motståndarnas två, matcher spelats och det var i klassikermötet mot Tottenham Hotspur i London – en match som slutade oavgjord sedan Bruno Fernandes kvitterat från straffpunkten i den 81:a minuten. En blandad prestation.

Victor Lindelöf åkte på en lättare smäll i den matchen och fick kliva av, men förväntas i alla fall kunna medverka från start. Därutöver osäkert runt Phil Jones samt Axel Tuanzebe. Gästerna har försvarsklippan John Egan avstängd, Dean Henderson out samt duon bestående av Jack O’Connell och David McGoldrick som tveksamma kort.

Defensivt solida lag

Vi vill inte vifta bort Sheffield Uniteds chanser totalt bara för två sämre insatser efter uppehållet, den ena halvdan och den andra urusel. Normalt är de ett välstrukturerat lag, släpper till lite och har styrkorna i deras defensiva. Det kollektiva. Blott 28 insläppta på 30 PL-matcher talar sitt klara språk!

Planen är också att detta ska föra dem till ett bra resultat på Old Trafford, men efter att ha blivit nollade i två matcher efter varandra finns en större oro för det offensiva.

Manchester United kan ha svårt med samlade lag och det dröjde även innan de fick in kvitteringen senast mot Tottenham. Normalt släpper de in relativt få mål, men brukar heller inte sprudla i det offensiva. Trots anfallspjäser som Marcus Rashford och Anthony Martial kan det se lite uddlöst ut.

3-3 slutade faktiskt säsongens föregående möte parterna emellan. Vi tror återigen på en jämn match, men en desto tajtare sådan.

Under 2,5 mål spelas till oddset 1,84 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,84
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 24/6
TV: 
Stream: